PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Φινάλε με «μοιρασιά» στην Τρίπολη


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Ο Κωστέας άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες στο 43ο λεπτό, ενώ ο Κουέν ισοφάρισε για την ομάδα του Κόλμαν στο 54′.

Κακό θέαμα χωρίς ρυθμό στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, με τον Ατρόμητο να είναι πιο απειλητικός ωστόσο τα σουτ των Κουέν και Τζαβίδα δεν βρήκαν στόχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Τζαβίδα στο 32′ που με προβολή μετά από γύρισμα του Κλωναρίδη απέτυχε να σκοράρει.

Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με τον Κωστέα στο 43′, μόλις στην πρώτη τους τελική στο παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο 20χρονος Κωστέας πήρε την κεφαλιά με ωραίο τρόπο και έβαλε μπροστά την ομάδα της Τρίπολης στην πρώτη της ευκαιρία.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ωστόσο, ο Ατρόμητος βρήκε απάντηση και ισοφάρισε. Ο Κουέν έκανε το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, έπειτα από φάση διαρκείας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έγινε εξέταση στο VAR για το αν ο εκτεθειμένος Μαυρομμάτης επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Τσιφτσή, κάτι το οποίο σύμφωνα με τον διαιτητή δεν έγινε. Στο 67′ οι Αρκάδες είχαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μπερτόγλιο να μην νικάει τον Τσιφτσή σε τετ α τετ και στην αντεπίθεση ο Ρομπάιγ δεν κατάφερε να κάνει το 1-2. Η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τις δύο ομάδες να κλείνουν τη χρονιά παίρνοντας από έναν βαθμό.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Γκαρθία (63′ Άλβαρες), Τασουλής (86′ Χριστόπουλος), Αλάγκμπε (86′ Καπίγια), Προύντζος, Μπερτόγλιο (80′ Μουνάφο), Ζουγλής (81′ Σίτο), Μπαρτόλο, Κωστέας.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κουέν (78′ Μουντές), Φρίντγιονσον (60′ Αγκιμπού), Έρλινγκμαρκ (59′ Γκονζάλες), Τζοβάρας (60′ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης, Τζαβίδας (71′ Κωτσόπουλος).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment