PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος έτοιμος για όλα!


Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να έχει δεδομένα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Η στιγμή που περίμεναν όλο αυτό το διάστημα στον Ατρόμητο έφτασε, αφού έχουν απομείνει λιγότερο από 24 ώρες για τη σέντρα του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-0) αφήνει ελπίδες στους Περιστεριώτες για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και το φαβορί, αφού οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να βολεύονται ακόμα και με ισοπαλία που θα έχει γκολ.

Αντίπαλος των Περιστεριωτών εκτός όλων των άλλωνε είναι και η κόπωση, αφού τη Δευτέρα είχαν ένα πολύ απαιτητικό 90λεπτο σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Βέροια. Παρά τα δεδομένα αυτά, ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι παίκτες δεν ψάχνουν για δικαιολογίες, ανυπομονούν για το ματς, θέλοντας να δώσουν το 100% για την πρόκριση.

Στα πλάνα του Πορτογάλου υπάρχουν σκέψεις, ωστόσο υπάρχουν θέσεις που δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο Γκορμπούνοφ θα είναι στην εστία, στα δύο άκρα της άμυνας οι Κιβρακίδης, Κατράνης δεξιά και αριστερά αντίστοιχα ενώ στο κέντρο της οι Φυτανίδης, Ζησόπουλος.

Δεδομένη είναι η επιστροφή του Τόνσο στην ενδεκάδα πίσω από τον επιθετικό, αριστερά θα είναι ο Λημνιός, δεξιά ο Πλατέλλας, ενώ στον άξονα της μεσοαμυντικής γραμμής, οι Ούμπιντες, Μανιάτης και Μπάγκα παλεύουν για τις δύο θέσεις, με τους δύο πρώτους να έχουν περισσότερες πιθανότητες.

Σε ό,τι αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Λε Ταλέκ έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα συγκριτικά με τον Ντάουντα, αφού ο Γάλλος και γνωρίζει καλύτερα τις απαιτήσεις του αγώνα και είναι πιο φρέσκος από τον Νιγηριανό.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μπρίτο, Παντελιάδης, Τσατσόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Νάτσος και Βασιλείου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment