PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος, έτοιμος για διακοπές


Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να κάνει πλάκα στον εκνευριστικά αδιάφορο Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλευόμενοι την κάκιστη νοοτροπία της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών του Ρικάρντο Σα Πίντο πέρασαν πανεύκολα από το Περιστέρι (0-2), με οπαδούς και ομάδα να περιμένουν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο α’ ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο κι αυτοί ήταν οι φιλοξενούμενοι, που χωρίς καν να χρειαστεί να μυριστεί… αίμα, άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με τον Μπίσεσβαρ να μπαίνει εντελώς αμαρκάριστος στην περιοχή των γηπεδούχων και να πλασάρει πανεύκολα τον Γκορμπούνοφ για να κάνει το 0-1.

Στο 21′ ο ΠΑΟΚ έχασε διπλή ευκαιρία για το 0-2 με τον Κουλούρη να νικιέται αρχικά από τον Γκορμπούνοφ και ο Λέοβατς στη συνέχεια σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λευκορώσου.

Στο 35′ δεν μέτρησε ορθά γκολ του Λε Ταλέκ για οφσάιντ και στο 38′ ο Κουλούρης έκανε το 0-2, έπειτα από σέντρα του Κίτσιου από δεξιά που κέρδισε στην προσωπική μονομαχία τον Κατράνη.

Εκεί τέλειωσε και το ματς, αφού πλην του πρώτου δεκαλέπτου στο β’ ημίχρονο, δεν συνέβη το παραμικρό, παρά μόνο ένα γκολ του Ντιγκινί στο 52′ που επίσης σωστά δεν μέτρησε, αφού ο Γάλλος ήταν οφσάιντ.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης (39’ Λημνιός), Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (83’ Κοντοές), Μανιάτης, Ούμπιδες, Τόνσο, Κυριακίδης, Ντιγκινί (77’ Πλατέλλας), Λε Ταλέκ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάτσε (69’ Σάκχοφ), Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος (83’ Μάτος), Μπίσεσβαρ (77’ Ουάρντα), Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment