PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Έρχονται τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23


Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-23, τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία στις 16 Ιουνίου.

Οι Περιστεριώτες αναφέρουν αναλυτικά τις τιμές και τις θύρες που μπορεί ο κόσμος της ομάδας να προμηθευτεί το εισιτήριο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ήρθε η ώρα για το «χτίσιμο» του Ατρόμητου για τη σεζόν 2022/23 και ταυτόχρονα ήρθε η ώρα για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας να φωνάξει «παρών», παίζοντας κι εκείνος μπάλα μαζί με το αγαπημένο του «Αστέρι», παίζοντας μπάλα για την πόλη του, το Περιστέρι.

Για έναν ακόμα πιο δυνατό Ατρόμητο, έρχονται τα Εισιτήρια Διαρκείας για τη σεζόν 2022/23 που σε περιμένουν για να μπορείς να δεις από κοντά τις προσπάθειες της αγαπημένης μας ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, σε μια σημαδιακή περίοδο, αφού ο Ατρόμητός από τα 99 του χρόνια, θα βαδίσει στα 100 του και σε αυτά θέλει όλη την πόλη δίπλα του.

Από την Πέμπτη 16 Ιουνίου αρχίζει η διάθεση των Καρτών Διαρκείας και παράλληλα με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτείται η πλήρης επιστροφή στην κανονικότητα του γηπέδου, χωρίς περιορισμούς, τουλάχιστον σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα. Ειδικά, για την πρώτη περίοδο της πώλησης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου, όσοι ανανεώσουν ή αποκτήσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους για τη νέα σεζόν, θα λάβουν ως δώρο το επετειακό T-shirt για τα 99 χρόνια της ομάδας μας.

Μπορείτε, παράλληλα, να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης ή της νέας εγγραφής από το επίσημο site της ομάδας μας.

Τιμές εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 2:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 150€,
ΠΑΙΔΙΚΟ: 75€
ΑΜΕΑ: 100€

VIP:
ΚΑΝΟΝΙΚΌ: 500€+PARKING

ΘΥΡΑ 4:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 250€
ΠΑΙΔΙΚΟ: 125€
ΑΜΕΑ: 170€

ΘΥΡΑ 7:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 150€
ΠΑΙΔΙΚΟ: 75€
ΑΜΕΑ: 100€

ΘΥΡΑ 7 (ΣΥΝΔΕΣΜΙΚΟ):

ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 80€

Οι τρόποι πληρωμής παραμένουν σταθεροί και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard εκτός Diners και American Express (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι ίση ή μεγαλύτερη των 200€), με κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 13:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00-15:00».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment