PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Άντε να τελειώνουν τα πλέι-άουτ…


Ισόπαλο 1-1 το πρώτο ματς του Ατρόμητου στα πλέι-άουτ απέναντι στη Λαμία σε ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις και απογοήτευση για την ομάδα της πόλης.

Θα έλεγε κανείς ότι ο ρόλος παικτών και τεχνικού επιτελείου είναι άχαρος στα πλέι-άουτ αλλά για όσους επιθυμούν να παραμείνουν στο Περιστέρι και να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στον Ατρόμητο μάλλον το ακριβώς αντίθετο ισχύει.

Ως ένα τεστ βλέπουν οι ιθύνοντες της ομάδας αυτούς τους αγώνες για προπονητή και ορισμένους παίκτες και στο πρώτο παιχνίδι οι περισσότεροι πήραν κάτω από τη βάση.

Το σημερινό τελικό 1-1 αποσαφηνίζει απόλυτα όλα τα παραπάνω εναντίον μιας μέτριας ομάδας, όπως η Λαμία, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να δείξει την ποιότητα που όλοι αναμένουν από την αρχή της χρονιάς.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους από δύο στημένες φάσεις, με τον Αντέτζο να δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 42’ με κοντινό σουτ, ενώ στο 45+4’ ο Ροντρίγκο Γκάλο ισοφάρισε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος με την είσοδο του Ούμπιντες προσπάθησε να γίνει πιο δημιουργικός και είχε την μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το ματς, αλλά η κεφαλιά του Ρισβάνη στο 84’ βρήκε στο δοκάρι.

Έπειτα από την ισοπαλία ο Ατρόμητος έφτασε τους 33 βαθμούς πιάνοντας τον Αστέρα στην κορυφή των πλέι-άουτ με ίδιο αριθμό αγώνων. Εκκρεμεί η 1η αγωνιστική με την Ξάνθη εκτός έδρας.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Χαρίσης (46’ Ούμπιντες), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος (74’ Ραμπέγιο), Ντε Πο (65’ Βέλλιος), Μανούσος (87’ Γιακουμάκης), Νταβιώτης (46’ Ενσικουλού)

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας, Νιάσε, Μπεχαράνο (63’ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα (64’ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (90+3’ Τζανετόπουλος), Καραμάνος (46’ Βασιλόγιαννης), Σασί (89’ Σάλιακας)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment