PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητε, τρέλανέ τους όλους!


Τι κάνει αυτός ο Ατρόμητος! Η ομαδάρα του Κάναντι (παρουσία 400 οπαδών του) έβαλε γκολ και για το ματς του α’ γύρου και διέλυσε τον Απόλλωνα (0-3), πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, οι τρεις εξ αυτών με τρία γκολ. Στο +8 από Πανιώνιο και στο -2 από την κορυφή.

Δεν σταματά πουθενά και από κανέναν!

Ο Ατρόμητος, έχοντας στο πλευρό του τη στήριξη περίπου 400 οπαδών του, πέρασε… αέρα και από τη Ριζούπολη, φιλοδωρώντας τον Απόλλωνα με τρία γκολ (0-3), ρίχνοντας και για χρωστούμενα από το ματς του α’ γύρου.

Το ενδιαφέρον στο παιχνίδι κράτησε μόλις για 10 λεπτά, αφού μόλις στο 5’ ο Μπουσούλατζιτς άνοιξε την επίθεση της ομάδας του, πασάροντας στον Ντιγκινί και ο Γάλλος με τέλεια σέντρα βρήκε τον Ντάουντα που με κεφαλιά δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Τσόβιτς.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 9’ ο Ουάρντα είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Κύργια και με δύσκολο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσόβιτς. Ουσιαστικά, ο Ατρόμητος εκεί τέλειωσε το παιχνίδι.

Χωρίς καν να πατήσει γκάζι, δεν άφησαν τον Απόλλωνα να κάνει υποψία ευκαιρίας σε ολόκληρο το 90λεπτο και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 85’. Ο Ουάρντα με κάθετη βρήκε τον Ντιγκινί (ήταν επιθετικό δίδυμο, αφού ο σχηματισμός είχε αλλάξει σε 3-5-2 με την είσοδο του Καρασαλίδη) και ο Γάλλος με άψογο πλασέ έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού του αποχώρησε ο Κιβρακίδης, με τον Σάκιτς να κάνει ντεμπούτο, δείχνοντας πολλές δυνάμεις, υψηλή ταχύτητα και γρήγορες επιστροφές. Με άλλα λόγια, ο Αυστριακός είχε ένα απόλυτα θετικό ντεμπούτο, δείχνοντας ότι είναι ένας παίκτης απόλυτα ταιριαστός στο φετινό αγωνιστικό στυλ της ομάδας.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος (34’ Ντεβέσα), Στάθης, Κονέ, Ανιέτε, Αλμπάνης, Ελμπάζ (75’ Καστιγέχος)

Στον πάγκο: Xουάντερσον, Ναδάλες, Σιατραβάνης, Μενδρινός

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης (13’ Σάκιτς), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ουάρντα (88’ Μπαστακός), Ντάουντα (75’ Καρασαλίδης)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Κυριακίδης, Βασιλείου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment