PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρομητάρα, τους κάνεις πλάκα!


Χωρίς καν να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, ο Ατρόμητος επικράτησε και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0, χάρη στα γκολ των Ρισβάνη (88’) και Κουλούρη (90’) και συνεχίζει απτόητος την αήττητη πορεία του!

Τα λόγια χάνουν την αξία τους σε τέτοιες στιγμές και μάλλον υποβαθμίζουν την πραγματικότητα!

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να κάνει πλάκα και να κάνει όλη την Ελλάδα να παραμιλά, καθώς χωρίς καν να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, επικράτησε της ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ με 2-0 χάρη στα γκολ των Ρισβάνη (88’) και Κουλούρη (90’), συνεχίζοντας αήττητος την πορεία του έπειτα από 10 αγωνιστικές.

Οι Περιστεριώτες στάθηκαν και τυχεροί, αφού η ομάδα των γηπεδούχων είχε και τρία δοκάρια. Το πρώτο στο 16’ με το σουτ του Μάνταλου να βρίσκει στο οριζόντιο, το δεύτερο στο 37’ με τον Μπακάκη και το τρίτο στο 65’ με τον Μπακασέτα, όταν η μπάλα από την κεφαλιά του βρήκε στην πάνω πλευρά του δοκαριού της εστίας του Μέγερι.

Ωστόσο, πέρα από αυτές τις φάσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος δεν ένιωσε ιδιαίτερη πίεση λόγω των κινήσεων του Κάναντι στην ανάπαυλα, χάρη στις οποίες άλλαξαν τη μορφή του ματς.

Στο 88’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κουλούρης έπαιξε το 1-2 με τον εκπληκτικό Μπρούνο και με άνετο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης (66’ Γκάλο), Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Άλεφ (76’ Γιαννιώτας), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μπογέ (57’ Πόνσε), Λιβάγια.

Ατρόμητος (4-1-4-1): Μέγερι, Κιβρακίδης (86’ Καρασαλίδης), Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ουγκράι (65’ Ενσικουλού), Κουλούρης (93’ Μούγιακιτς).

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment