PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρομητάρα καλή επιτυχία !


Το PeristeriNews.gr εύχεται στην ομάδα της πόλης μας καλή επιτυχία στον σημερινό τελικό γιορτή.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το νέο ραντεβού με την ιστορία που δίνει αύριο η ομάδα μας καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (20.30) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το Περιστέρι γιορτάζει πάλι και χιλιάδες φίλαθλοι θα βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στην κορυφαία γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2012 Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 28 Απριλίου με ώρα έναρξης 20:30, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ανακοινώνονται τα εξής:

1. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

2. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο, δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του.

3. Κατά την προσέλευση των θεατών στο γήπεδο και την είσοδό τους σε αυτό, θα διενεργηθούν έλεγχοι από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

4. Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

5. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ».

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα συγκεντρωθούν αύριο το μεσημέρι στην Πλατεία Δημαρχείου και στις 16.00 θα αναχωρήσουν με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment