Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αθλιότητες τραμπούκων εναντίον αιρετών πλήττουν τη Δημοκρατία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ανακοίνωση της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Η πρόσφατη επίθεση τραμπούκων κατά του Δημάρχου Αθηναίων, από «άγνωστους» γνωστούς (αρκούν μόνο τα σχετικά βίντεο), έρχεται ως φυσική συνέχεια μιας ανεξήγητης ολιγωρίας των συναρμοδίων Αρχών των Υπουργείων Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρ. Δικαιωμάτων και Δημ. Τάξης & Προστασίας του Πολίτη να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς παρόμοιων επεισοδίων (Θεσ/νίκη, Μαρούσι κλπ.).

Μεγάλες είναι και οι ευθύνες των Θεσμικών και Συλλογικών γενικά Οργάνων της Αυτοδιοίκησης, που η αντίδραση τους τότε στα άθλια αυτά φαινόμενα ήταν τουλάχιστον χαλαρή.

Είναι σίγουρο ότι αυτοί οι λίγοι, που προσβάλλουν με την συμπεριφορά τους, τόσο τους θεσμούς όσο και τους ίδιους τους εργαζόμενους, ακυρώνουν τους αγώνες του και τορπιλίζουν κάθε δίκαιο αίτημα των εργαζομένων οι οποίοι πλήττονται βάναυσα από άδικες και ισοπεδωτικές πολιτικές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χριστούγεννα με παιδικά χρώματα στο Περιστέρι – 15ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Peristerinews.gr Newsroom

Νέο Μέγαρο Τεχνών στο Περιστέρι: Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί (pics)

Peristerinews.gr Newsroom

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει το πρόστιμο για το πανό των Fentagin

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment