Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αστυνομικός τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Εικόνες σοκ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία της Τροχαίας, όταν 31χρονος αστυνομικός -ο οποίος βρισκόταν εκεί με πολιτικά ρούχα- τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι με όπλο που κρατούσε.

Το περιστατικό έγινε στον τρίτο όροφο του κτιρίου και ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 ΓΣΝΑ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η εικόνα για το περιστατικό δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη, καθώς το όπλο ανήκει σε συνάδελφο του αστυνομικού, ο οποίος έχει υποστεί σοκ.

Δύο είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται: είτε ο αστυνομικός πήρε το όπλο του συναδέλφου του με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του είτε πρόκειται για ατύχημα και το όπλο να εκπυρσοκρότησε καθώς το επεξεργαζόταν.

Οι αρμόδιοι περιμένουν να συνέλθει ο συνάδελφος του αστυνομικού, ώστε να μπορέσει να περιγράψει τι έχει συμβεί.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment