PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αστυνομικός κάνει εν ψυχρώ ηλεκτροσόκ σε 14χρονη (video)


Σοκάρει ένα βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό από την Φιλαδέλφεια της Αμερικής να κάνει χρήση ηλεκτροσόκ στην κοιλιά μιας 14χρονης με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν αντιδράσεις και φυσικά να ασκηθεί αγωγή κατά του εν λόγω αστυνομικού.

Σοκάρει ένα βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό από την Φιλαδέλφεια της Αμερικής να κάνει χρήση ηλεκτροσόκ στην κοιλιά μιας 14χρονης με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν αντιδράσεις και φυσικά να ασκηθεί αγωγή κατά του εν λόγω αστυνομικού.Το περιστατικό έγινε στις 29 Σεπτέμβρη έξω από το Λύκειο Dieruff, ενώ η Keshana Wilson περπατούσε μαζί με τους φίλους της.

Σημειώνεται ότι όπως σημειώνεται στην αγωγή από το βίντεο λείπουν 100 δευτερόλεπτα, και δείχνει μόνο την σκηνή της σύγκρουσης μεταξύ τους και όχι τι την προκάλεσε.

Ο αστυνομικός ισχυρίζεται πως η κοπέλα αντιστάθηκε και του έριξε μπουνιά στο πηγούνι ενώ η αγωγή ισχυρίζεται πως την άρπαξε από πίσω και την έσπρωξε μέσα στο αυτοκίνητο.

Το βίντεο δείχνει την κοπέλα να περπατά με τους φίλους της ενώ μετά ξαφνικά φαίνεται ο αστυνομικός να της κάνει ηλεκτροσόκ, η κοπέλα να σωριάζεται στο έδαφος κι εκείνος να μιλά στον ασύρματο για ενισχύσεις.

Ένα άλλο κορίτσι που έχει δει όλο το περιστατικό, κάνει να βοηθήσει τη φίλη της, αλλά ο αστυνομικός της φωνάζει. Συλλαμβάνει τη 14χρονη, ενώ υπάλληλοι security εμφανίζονται ξαφνικά και φαίνεται πως γίνεται τουλάχιστον ακόμη μια σύλληψη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment