PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αστυνομικός έδωσε εντολή σε μπράβους να δείρουν έμπορο αυτοκινήτων στο Περιστέρι


Δημοσίευμα παρουσιάζει ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ως τον άνθρωπο που έδωσε εντολή σε μπράβους των νοτίων προαστίων για να ξυλοκοπήσουν έμπορο αυτοκινήτων με έδρα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το Law&Order ο συγκεκριμένος έμπορος αυτοκινήτων είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη, καθώς είχε καταγγελθεί από δεκάδες πολίτες, πως έπαιρνε προκαταβολές, δίχως να παραδίδει αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο εν λόγω αξιωματικός σύμφωνα με καταγεγραμμένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, «ιδιοκτήτης του εν λόγω καταστήματος χρωστούσε 15.000 ευρώ σε αστυνομικό, ο οποίος είχε δώσει τα χρήματα ως προκαταβολή για να αγοράσει αυτοκίνητο στη σύζυγό του».

Ο έμπορος αυτοκινήτων όμως, ούτε ούτε τους έφερε το αυτοκίνητο, ούτε τους επέστρεψε τα χρήματα της προκαταβολής, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον αρχηγό της σπείρας να «να μεσολαβήσει».

Ο συγκεκριμένος άνδρας αρχικά προειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος εμπορίας αυτοκινήτων, ο οποίος μάλιστα έβαλε άτομα ενός Αλβανού βαρυποινίτη να μεσολαβήσουν για να καθυστερήσει την πληρωμή. Όταν ούτε και τότε υπήρξε αποτέλεσμα ο αρχηγός της σπείρας μετέβη στο κατάστημα μαζί με «δικούς του» και «χτύπησαν τον ιδιοκτήτη τόσο άσχημα που τον έστειλαν στην Εντατική».

Μάλιστα, o αρχηγός της ομάδας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ανέφερε, «και τον ξεκινάω σε κάτι κλωτσομπουνίδια με το πιστόλι στο κεφάλι, ταυλιάζει κάτω και βάζω δύο και λέω τώρα στείλτε τον στην εντατική, μη σηκωθεί. Και του σπάμε σαγόνια, χέρια, πόδια, μύτες, ζυγωματικά, όλα. Του λέω στο ‘χα πει ότι θα σε στείλω στην εντατική» .

πηγή: lawandorder.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Βαρθολομαίος: Η πίστη στην Ανάσταση είναι η βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Τετάρτη

Peristeri News

Leave a Comment