PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αστυνομική επιχείρηση στην Αγία Σωτήρα Αχαρνών για την αντιμετώπιση διακίνησης ναρκωτικών


Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε μία από τις πιο «ευαίσθητες» περιοχές της Δυτικής Αττικής, την Αγία Σωτήρα Αχαρνών.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ συμμετείχαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΜΑΤ και ΥΜΕΤ), ενώ υπήρχε και συνδρομή αστυνομικού σκύλου. Όλοι οι συλληφθέντες είναι Έλληνες (πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες), ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν για συγκεκριμένους χώρους που λειτουργούσαν ως «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών, πραγματοποιώντας έρευνες –παρουσία εισαγγελέα- σε έξι σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: κοκαΐνη βάρους 23,8 γραμμ., ηρωίνη βάρους 39,6 γραμμ., ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γραμμ., 160 φαρμακευτικά δισκία, πλήθος νάιλον συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι ρέπλικα κ.ά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment