PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 9/4



Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 6 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 6 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα θα νιώσετε ότι το έτερον ήμισυ σας εξουσιάζει, αν οξύνετε τα πράγματα θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Εσωτερική ένταση σήμερα που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον τρόπο που λαμβάνετε τις πληροφορίες από τους τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την αισιοδοξία σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα είναι λιγάκι μουντή. Μην ανησυχείτε και μη νευριάζετε. Αποφύγετε απερισκεψίες και υπερβολές. Το πλανητικό σύστημα θα σας γεμίσει με εσωτερικές ανησυχίες προς το βράδυ.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα κάνει τη μέρα αρκετά εκκριτική. Μπορεί να ξεσπάσουν καταστάσεις οργής και παρεξηγήσεων τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων (23/7-23/8)

Τα άστρα θα σας επιφέρουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, ενώ η σωματική κόπωση και τα προβλήματα υγείας θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα . Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τα άστρα σήμερα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις προς όφελος σας προς όλους τους τομείς…

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σημαντικές διευθετήσεις στον επαγγελματικό αλλά και στον προσωπικό σας τομέα, αιτούνται να βάλετε γρήγορα σε τάξη εκκρεμότητες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Λογική ή συναίσθημα; Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ροή της ημέρας να σας παρασύρει.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου δημιουργώντας εμπόδια και εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Από την άλλη όμως το τοπίο ξαφνικά αρχίζει και γίνετε τόσο ερωτικό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ερωτικό συναπάντημα στο εργασιακό σας χώρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment