PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 8/6



Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 7 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 7 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Καλό θα είναι να μην πάρετε καμία ακόμη απόφαση καθώς θα βλέπετε τα πράγματα υποκειμενικά και θα κάνετε λάθος. Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις θα κυριαρχήσουν τους περισσότερους από εσάς. Κάποια από αυτά θα έχουν αντίκτυπο στο δεσμό τους.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μην είστε κατηγορηματικοί, έστω και αν υπάρχει διαφορετική άποψη απ’ το σύντροφό σας. Σήμερα θα θέλετε να ψυχαγωγηθείτε με την παρέα σας. Καλό θα είναι να μην ανακατεύετε φίλους και δουλειές, καθώς αυτά τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα εφόσον η φιλία δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το κέρδος, τις επιχειρήσεις και τον ανταγωνισμό.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η άμεση και έντονη επαφή σας με τις βαθιές αλήθειες που σχετίζονται με τον εσωτερικό σας εαυτό και το υποσυνείδητο δονούν σήμερα την ύπαρξή σας. Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση. Δείτε τα λάθη σας, προσπαθήστε να μην επαναληφθούν και όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Διάφορα προβλήματα στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά θα προκύψουν σήμερα, και σ’ αυτά ευθύνεστε και εσείς, εφόσον δεν ξεκαθαρίσατε κάποια πράγματα νωρίτερα. Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες γνωριμίες μέσα απ’ την παρέα φαίνεται αστρολογικά να προκύπτουν στους περισσότερους από εσάς.

Λέων (23/7-23/8)

Η διάθεση σας, σας οδηγεί σε αισθηματικές περιπέτειες. Τα προβλήματα σταδιακά ξεπερνιούνται και εσείς κερδίζετε όλο και περισσότερους θαυμαστές. Εκφράστε τις ιδέες σας και κάθε αντίληψη που έχετε στους φίλους σας. Κάποιοι από εσάς θα έχουν ευχάριστά νέα από κάποιο άτομο που βρίσκεται μακριά τους.

Παρθένος (24/8-22/9)

Θα αναγεννηθείτε απ’ τις στάχτες σας και πάλι, αρκεί να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να συσπειρώσει της δυνάμεις του. Η παρουσία κάποιων προβλημάτων στη σχέση σας, θα σας δώσει κάνει να σκεφτείτε πρακτικά απομακρύνοντας έστω και προσωρινά κάθε ίχνος ρομαντισμού.

Ζυγός (23/9-22/10)

Διάφορα έξοδα για την διασκέδαση σας θα κάνετε σήμερα, ή ακόμη και για τα δικά σας άτομα. Πλησιάστε στοργικά το σύντροφο δείχνοντάς του πως ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα που του έχουν παρουσιαστεί. Κάντε κάτι να τον ψυχαγωγήσετε.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι κρατικοί παράγοντες και όλα τα πρόσωπα με επιρροή και πολιτική ισχύ μπορούν σήμερα να προωθήσουν τους σκοπούς σας. Άτομα με έντονη προσωπικότητα τραβούν το ενδιαφέρον σας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν αυτοέλεγχο και μην παρασύρεστε σε αμφίβολες καταστάσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην μεταφέρετε το άγχος των οικονομικών στην οικογένειά σας. Την ένταση και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη σχέση τα βλέπατε εδώ και αρκετό διάστημα καθώς βλέπατε πως δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές αν σας παρουσιαστούν και χρησιμοποιήστε τον ορθολογισμό και την παροιμιώδη ψυχραιμία σας για τις επόμενές σας κινήσεις. Θα απαιτηθεί σύνεση όσον αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να θέματα που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σήμερα, μια παρουσία φαίνεται να αναστατώνει το ενδιαφέρον σας. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις τραβούν το ενδιαφέρον σας. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους τα προβλήματά σας, και να είστε σίγουροι πως θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσεγγίστε τις καταστάσεις συνδυάζοντας το συναίσθημα με τη λογική. Τα σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική σας ζωή χρειάζονται παρακολούθηση. Εάν συμβιώνετε βοηθήστε το ταίρι σας στην τακτοποίηση του σπιτιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment