PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 7/7


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 6 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 6 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Πολλά πράγματα τώρα σε βάζουν δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα και μπορείς να γευτείς επιτέλους την καλή πλευρά της σταθερότητας μέσα σε μια σχέση. Θα δεις πως μπορείς να περάσεις εξίσου καλά με ένα μόνο άτομο κάθε φορά, δίχως διπλές και τριπλές καταστάσεις και κατακτήσεις. Μια νέα συνεργασία μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο της καριέρας σου και να σε βοηθήσει να ανέβεις ένα βήμα παραπάνω. Φρόντισε να έχεις μια πόρτα ανοιχτή σε νέες προκλήσεις σε όλες τις φάσεις. Μην αφήσεις το φόβο για τα στενά δεσμά να σε απομακρύνει από άτομα που σε αγαπάνε και με τα οποία περνάς υπέροχα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Πρώτα θα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και αμέσως μετά να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να προσπαθήσεις να διορθώσεις μια παλαιότερη. Αν είσαι ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση, μην τα βάζεις με το σύντροφό σου για λάθη που άμεσα ή έμμεσα είναι δικά σου. Ένα νέο ξεκίνημα δεν είναι και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις τώρα, γιατί δεν θα καταφέρεις να αποφύγεις τις απώλειες σε όλους τους τομείς. Πρόσεχε λιγάκι την υγεία σου και μην κάνεις υπερβολές στη διατροφή σου.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

«Όλα για τον έρωτα» είναι το σύνθημα για σένα τώρα. Ήρθε ο καιρός να βάλεις πρώτη προτεραιότητα τα αισθηματικά σου ζητήματα, αν θέλεις να τα ξεκαθαρίσεις μια και για πάντα. Φρόντισε να βρεις νέες πηγές εσόδων, ακόμα κι αν δεν σε βοηθάει κανείς απ’ αυτούς που περίμενες, για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις δημιουργήσει. Ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει από την πίσω πόρτα στη ζωής σου και δίχως να το καταλάβεις, να σου γίνει απολύτως απαραίτητος.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μια δυναμικότερη στάση από μέρους σου απέναντι στις σχέσεις σου, αλλάζει τα δεδομένα, αφού έχεις βαρεθεί να σου λένε συνέχεια τι να κάνεις. Η σημερινή ημέρα σου δίνει μια μοναδική δύναμη και το σθένος να διεκδικήσεις ορισμένα πράγματα που νιώθεις πως σου λείπουν. Απέφυγε όμως διαπληκτισμούς, γιατί έτσι δεν λύνεται τίποτα. Διατήρησε μια απόσταση ασφαλείας από άτομα της οικογενείας σου με τα οποία δεν τα πας και τόσο καλά.

Λέων (23/7-23/8)

Μην αφήνεις το σύντροφό σου έξω απ’ τα σχέδιά σου, γιατί θα αισθανθεί πως δεν τον υπολογίζεις, κι αυτό δεν είναι αλήθεια. Συζήτησε μαζί του και θα δεις μια ακόμα πλευρά του που θα σου αρέσει και θα εκτιμήσεις αρκετά. Μη δώσεις σημασία σε νέες δελεαστικές προτάσεις που θα σου γίνουν για θέματα καριέρας τώρα, καθώς είναι πολύ πιθανό να κρύβουν και πάλι παγίδες που δεν είναι ακόμα ορατές. Διερεύνησε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει πολύ. Συζήτησε για να μάθεις περισσότερα, αλλά μην ξεκινήσεις οτιδήποτε σημαντικό, αν δεν έχεις όλες τις πληροφορίες και την οργάνωση που χρειάζεσαι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν να βρει το πιο ευαίσθητο σημείο σου και να σου ζητήσει να αναθερμάνεις τη σχέση σου μαζί του. Αν σε έχει ήδη πληγώσει, μην του το επιτρέψεις γιατί σύντομα θα ξανακάνει τα ίδια. Όσον αφορά ριψοκίνδυνες επενδύσεις δεν είναι η κατάλληλη εποχή για σένα, καθώς μάλλον θα έχεις τελικά απώλειες αντί για κέρδη. Άφησε το για κάποια άλλη στιγμή. Πρόσεχε και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου δεξιά κι αριστερά δίχως πρόγραμμα γιατί σύντομα θα αποκτήσεις πρόβλημα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πρόσωπα και καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις στάση στην αισθηματική σου σχέση καθώς βλέπεις πως έχεις κι εσύ συμμετοχή τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά σημεία της. Δέξου τελικά πως κανένας δεν μπορεί να είναι τέλειος και προχώρα με θετική σκέψη. Όσο κι αν θέλουν να σε βοηθήσουν κάποια άτομα στην καριέρα σου, δεν θα πρέπει να δεχτείς μια νέα συνεργασία, γιατί πολλά πράγματα στην πορεία δεν θα σου αρέσουν και πιθανό να σε «ρίξουν».

Σκορπιός (23/10-22/11)

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς κάνεις τώρα, εκτός βέβαια μόνο από σένα τον ίδιο. Είναι μια περίοδος, όπου θα πρέπει περισσότερο από ποτέ, να απομονωθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να ζήσεις την απέραντη μοναξιά. Αυτό, θα πρέπει να το κάνεις, για να ανασυγκροτήσεις δυνάμεις και να δεις τα γεγονότα από άλλη σκοπιά, αφού πρώτα τα εξετάσεις εξονυχιστικά. Οι αποφάσεις σου έχουν ωριμάσει, οι συμφωνίες σου βλέπεις πως μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε δεν έχεις παρά να υπογράψεις τα συμβόλαια που θέλεις, αφού συμβουλευτείς πρώτα τους ειδικούς.

Τοξότης (23/11-21/12)

Θα διαπιστώσεις τώρα πως ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα. Εσύ, συγκεντρώσου στη σχέση που ήδη έχεις δίχως να κοιτάς δεξιά κι αριστερά. Όσο κι αν σου παρουσιάζονται καινούργιες δυσκολίες σε ζητήματα που αφορούν τόσο την καριέρα σου όσο και τα οικονομικά σου, εσύ δυναμώνεις μέσα από αυτές αντί να αποδυναμώνεσαι και μπορείς να τις αντιμετωπίσεις στα ίσα. Δεν θα πρέπει να σε φοβίζουν οι απανωτές αλλαγές που γίνονται στη ζωή σου, γιατί θα σου βγουν τελικά σε καλό.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η σημερινή ημέρα σε κάνει κυνηγό και θα βλέπεις παντού «θηράματα»! Θα έχεις έναν ιδιαίτερα αυξημένο ερωτισμό, κι αυτό το εισπράττουν και τα άτομα που έχεις δίπλα σου και θα δεις που θα αντιδράσουν και ανάλογα. Αν δεν έχεις ακόμα μια σταθερή σχέση, στο χώρο της δουλειάς μπορείς τώρα να βρεις αυτό που ζητάς και η εύνοια μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις τώρα, είναι ιδιαίτερα έντονα και θα σε βοηθήσουν να έχεις πολλές κατακτήσεις στον αισθηματικό τομέα, που μάλλον θα τις εκμεταλλευτείς υπέρ του δέοντος. Όσο κι αν στριμωχθείς οικονομικά τώρα, απέφυγε με κάθε τρόπο να δανειστείς χρήματα από τράπεζες, καθώς θα συναντήσεις μεγαλύτερη δυσκολία να τα ξεπληρώσεις. Μην αγχώνεσαι για θέματα που στην ουσία δεν αξίζουν και τόσο πολύ, ώστε να χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια μαζί τους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μην υποχωρήσεις, όσο κι αν σε δελεάσουν οι άλλοι με προσωρινές λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, θα φέρουν όση ένταση και πάθος έλειπε από την αισθηματική σου σχέση το τελευταίο διάστημα, γιατί φαίνεται πως μάλλον είχαν… ηρεμήσει πολύ τα πράγματα, και δεν σου άρεσε κάτι τέτοιο. Αν χάσεις την εμπιστοσύνη που αισθάνεσαι για κάποια πρόσωπα που αγαπάς, θα είναι πολύ καλύτερο για σένα να απομακρυνθείς από κοντά τους, παρά να μείνεις και να υποφέρεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment