PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 7/6


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 6 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 6 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα θα αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας χρειαστούν αργότερα. Σας χαρίζονται ευχάριστες και ερωτικές στιγμές. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα θα πιστέψετε πως όποιος έχει τα χρήματα έχει τα πάντα. Είναι όμως έτσι; Ή επιμένετε να πάρετε ένα μάθημα ζωής με απρόβλεπτες συνέπειες; Η διάθεσή σας για οικονομική εξασφάλιση και επέκταση θα σας κατευθύνει να δραστηριοποιηθείτε σε κάποιες δουλειές που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η διάθεση σας, δεν θα είναι και τόσο καλή σήμερα, για λόγους που ούτε και εσείς μπορείτε να εξηγήσετε. Υπάρχει η πιθανότητα κάποιο πρόσωπο από τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο να σας εκδηλώσει με διακριτικό τρόπο το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Περάστε ευχάριστα το βραδύ με το σύντροφο. Το καλό φαγητό, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας φέρνουν και πάλι τη σχέση σας σε καλά επίπεδα. Κέρδη θα προκύψουν απ’ τα συναλλαγές σας, ενώ μπορείτε να επιτύχετε και περισσότερες οικονομικές διευκολύνσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε ακόμη περισσότερα στην εργασία σας. Δεν θα πρέπει να αφήσετε τις οικονομικές ή ακόμα και τις επαγγελματικές σας ανασφάλειες και αντιξοότητες να αλλάξουν τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το παρελθόν θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμβουλος στις επαγγελματικές σας κινήσεις και αποφάσεις. Η μέρα συμβάλει θετικά στην αισθηματική σας ζωή. Οι ελεύθεροι δεχθείτε το φλερτάρισμα του περιβάλλοντός σας. Οι δεσμευμένοι αντισταθείτε….

Ζυγός (23/9-22/10)

Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε σε ετοιμότητα να επέμβετε όποτε το θεωρήσετε απαραίτητο. Αποφύγετε να κρίνετε συναδέλφους και υφισταμένους. Η σημερινή μέρα σας κάνει αυθόρμητους και φιλικούς βοηθώντας σας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σκόπιμο θα είναι να διατηρήσετε μία μυστικότητα όσον αφορά τα προσωπικά σας σχέδια μέχρις ότου αρχίσουν να υλοποιούνται. Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε συναισθήματα ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη και παγερή του συμπεριφορά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Πιστεύετε ότι ο ρυθμός των γεγονότων της ζωής σας επιβάλλει να τρέξετε να προλάβετε. Ηρεμίστε φίλοι μου Τοξότες! Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. Αναζητάτε πάθος και το βρίσκετε.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Παρότι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα εσείς μπορείτε να προσεγγίσετε εν μέρει τα σχέδιά σας στην εργασία. Κυριαρχήστε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ελέγξτε κάθε παρόρμησή σας που μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που θέλετε και μην βλέπετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Θα είστε εγκάρδιοι και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια δεν έχετε κανένα λόγο για να ανησυχείτε.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η παραγωγικότητά σας θα αυξηθεί εάν είστε συνεργάσιμοι και λιγότερο υποκειμενικοί σε κάποια πράγματα. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment