PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 7/10/2011


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κριός (21/3-20/4)

Το πρωί ενδέχεται να σας βασανίζουν ορισμένες ανομολόγητες επιθυμίες. Η μέρα προσφέρετε για να πλησιάσετε το σύντροφο σας και να κάνετε από κοινού σήμερα το βράδυ σχέδια για την πορεία του δεσμού σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Εάν ανήκετε σε κάποια λέσχη ή έναν σύλλογο ενδέχεται να λάβετε και αντίστοιχη πρόσκληση για την συμμετοχή σας σε κάποια συγκέντρωση. Οι πλανητικές θέσεις δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θα έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντος στις προσπάθειές σας αρκεί να είστε υπεύθυνοι απέναντί τους. Η εξυπηρετική πλευρά σας σε συνδυασμό με την αισιόδοξη σας στάση θα φέρουν θετικό αντίκτυπο σήμερα και στην αισθηματική σας ζωή.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Στη σχέση σας, προβάλλονται εμπόδια. Τα εμπόδια εμφανίζονται από εσάς που πιστεύετε πως το ταίρι σας δεν είναι αποδεκτό από το περιβάλλον σας. Η διάθεση σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα σήμερα στην εργασία σας αλλά θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Λέων (23/7-23/8)

Οπλιστείτε με υπομονή. Ο σύντροφός σας δεν φαίνεται διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κλίσουν. Θα έπρεπε σήμερα να διαθέσετε κάποιο χρόνο για ανιδιοτελή δραστηριότητα εργαζόμενοι με μια ομάδα για ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Έντονη ερωτική έλξη και πιθανόν ιδιόρρυθμη συμπεριφορά θα παρατηρηθεί στο ταίρι σας. Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα περιμένει εσάς και τους φίλους σας εάν βρεθείτε μαζί τους το βράδυ.

Ζυγός (23/9-22/10)

Βάλτε τη λογική σας να «δουλέψει» αποφεύγοντας να αναμείξετε τα συναισθήματά σας σε θέματα που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις. Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Φλερτάρετε, κατακτήστε, βρεθείτε με κόσμο.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σήμερα καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες που προέρχονται από λάθη δικά σας. Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Κάποιο ερωτικό τηλεφώνημα ή ένα γράμμα σας χαρίζει συναισθήματα και όμορφες σκέψεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Προσπαθήστε να εναρμονιστείτε με τις επιταγές τις εποχής και μην αφήσετε χαμένες ευκαιρίες. Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας και μην παίζετε με το νευρικό του σύστημα. Η κούραση του σας οφείλετε στη στάση σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε σήμερα, εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί αρκεί να υπάρχει η προϋπόθεση ότι ο δεσμό έχει υγιείς βάσεις. Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από τις σκοτούρες και τα προβλήματα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μην μετανιώνετε για ότι έχετε κάνει αλλά για ότι δεν κάνατε επειδή φοβηθήκατε ή το σκεφθήκατε αρκετά. Ο σύντροφός σας ενδέχεται να προβάλλει κάποιες απαιτήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βρείτε τρόπους να για τον προσεγγίσετε.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αυξημένη φαίνεται να είναι η πιθανότητα να επενδύσετε κάποιες απ’ τις οικονομίες σας στον επαγγελματικό σας χώρο.
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment