PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 6/8


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κριός (21/3-20/4)

Απόλαυσε τη σταθερότητα που μπορεί να σου δώσει μια σχέση που περνάς καλά, χωρίς να σκέφτεστε αν θα σου ζητήσει και κάτι παραπάνω από αύριο. Ξέχασε το κακό παρελθόν. Πολλές αγορές, θα θέλεις να κάνεις τώρα, γεγονός που μπορεί να σε στριμώξει λιγάκι σε θέματα οικονομικά. Ψώνισε, αλλά με σύνεση. Προσπάθησε να είσαι καλό παιδί στις αισθηματικές σου σχέσεις και μην ξενοκοιτάς δεξιά κι αριστερά, γιατί το άτομο που έχεις δίπλα σου τα καταλαβαίνει όλα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Πολλά up και down θα έχει ο αισθηματικός τομέας σου τώρα, ενώ δεν αποκλείεται να εισβάλλουν και παλαιότερες σχέσεις στη ζωή σου, ζητώντας επανασύνδεση. Κράτησε χαρακτήρα αν έχεις ήδη μια σχέση, με την οποία περνάς καλά, για να μην τη βάλεις σε περιπέτειες. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς τώρα για την καριέρα σου, καθώς οι ανταγωνιστές μάλλον περιμένουν με χαρά το πρώτο στραβοπάτημα για να επωφεληθούν. Μην τους δώσεις αυτή τη χαρά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η σημερινή θα αποδειχθεί μέρα κλειδί για την αισθηματική σου σχέση, καθώς θα βρεις το κουράγιο να δώσεις ακόμα μια ευκαιρία στο αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να αποδείξει το ενδιαφέρον του. Οι ταλαιπωρίες σε θέματα οικονομικά συνεχίζονται. Κι ενώ η καριέρα σου πάει όλο και καλύτερα, το μόνο που δεν μπορείς να συμμαζέψεις είναι τα έξοδά σου. Θα πρέπει να τα δώσεις όλα τώρα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, όσο σίγουρο κι αν το θεωρείς.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μέρα περισυλλογής για τα αισθηματικά σου είναι η σημερινή, καθώς αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε αδιέξοδο. Δώσε στο σύντροφό σου να καταλάβει, όσο πιο διπλωματικά γίνεται, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί τώρα. Η σημερινή ημέρα, έρχεται να σε ανταμείψει για όλες τις τελευταίες σου επίπονες προσπάθειες στον τομέα της καριέρας, παρόλο που έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου και δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Ήρθε η ώρα των γενναίων αποφάσεων σχετικά με την ερωτική σου ζωή και τα πρόσωπα που αγαπάς. Μην τις αναβάλεις και πάλι.

Λέων (23/7-23/8)

Μια όμορφη ημέρα για την ερωτική σου ζωή, που όσο πάει και θα γίνεται καλύτερη σταδιακά. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη σχέση που ήδη έχεις, να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί που σας ευχαριστούν και τους δυο, ενώ αν δεν έχεις ακόμα μια σταθερή σχέση, περίμενε και οι μεγάλες ευκαιρίες έρχονται. Προς το τέλος της μέρας, η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Τόλμησε, αλλά πάντα με μέτρο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μπορείς τώρα να θέσεις τις σταθερές βάσεις που χρειάζονται τα αισθηματικά σου και να σταματήσει να «παίζει» παντού το μάτι σου, ενώ δεν είναι πουθενά συγκεκριμένα. Προσπάθησε να στηρίξεις με όσα μέσα διαθέτεις τις νέες σου προσπάθειες, για να σου αποφέρουν τα οικονομικά οφέλη που έχεις ανάγκη. Φρόντισε να μη χαθείς και να διατηρήσεις μια επαφή, με άτομα που σου έχουν φανεί ιδιαίτερα χρήσιμα και σε έχουν στηρίξει αρκετά πρόσφατα, αλλά και κατά το παρελθόν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Οι επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα πραγματικότητα τώρα. Ρίσκαρε λίγο παραπάνω. Πολλά θα είναι αυτά που θα σου δώσουν σήμερα την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ότι έχει ήδη ξεκινήσει στην ερωτική σου ζωή και να κάνεις ακόμα ένα βήμα παρακάτω, τώρα που νιώθεις τόσο όμορφα με τις επιλογές σου.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Φαίνεται πως αρχίζεις να νοσταλγείς τον παλιό καλό καιρό, που η αισθηματική σου ζωή είχε περισσότερη σταθερότητα, ασφάλεια και ισορροπία. Προσπάθησε να τα ανακτήσεις όλα αυτά μαζί ή και ξεχωριστά, με τα κατάλληλα πρόσωπα. Η σημερινή ημέρα, θα σου επιβάλει σχεδόν εξαντλητικά ωράρια στο χώρο της καριέρας, καθώς φαίνεται πως όλες οι δουλειές θα πέσουν τώρα μαζεμένες. Βάλε περισσότερη οργάνωση στη ζωή σου για να καταφέρεις να τις προλάβεις όλες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Καλύτερα να αφήσεις το παρελθόν στην ησυχία του και να ασχοληθείς περισσότερο με το παρόν. Ίσως είναι καλύτερα τώρα να επιλέξεις τη μοναξιά, αν δεν μπορείς να συνυπάρξεις με κανέναν. Επένδυσε σε σένα τώρα και στη γνώση. Ξόδευσε ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματά σου, για να μάθεις καινούργια πράγματα, που αργά ή γρήγορα θα τα χρησιμοποιήσεις και στην καριέρα σο
υ.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα πρέπει να αλλάξεις τακτική προκειμένου να έχεις μια πιο χαρούμενη και μια αρκετά πιο έντονη ερωτική ζωή. Σταμάτα να σκέφτεσαι το αύριο, και προσηλώσου κυρίως στο σήμερα. Οι ευκαιρίες είναι πολλές για θέματα καριέρας και οικονομικά. Σταμάτα να’ ανησυχείς δίχως λόγο, τώρα που όλα πάνε πολύ καλά και βάλε νέους στόχους. Ξεκίνα όμως την υλοποίησή τους, αφού τα οργανώσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κάνε μια νέα συνεργασία, μόνο με ένα άτομο που μπορεί να συμβάλει στο να τα πάτε ακόμα καλύτερα, και αφού το έχεις ψάξει εδώ και πολύ καιρό. Δεν αρκεί να έχεις ώριμη σκέψη, θα πρέπει να την κάνεις ορατή και στους άλλους με τις πράξεις σου, για να σε εμπιστευτούν. Η εργασιοθεραπεία είναι τώρα η καλύτερη λύση για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σχεδίασε σωστά την επόμενή σου κίνηση, με πολύ κόπο και μεράκι. Μην αγχώνεσαι για πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους. Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στον ερωτικό τομέα τώρα, καθώς φαίνεται πως το σεξαπίλ σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο. Νέες γνωριμίες, επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά και με νέα, συνομιλίες, φλερτ και έντονο ενδιαφέρον από τη μεριά των άλλων, ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment