PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 6/7


Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 5 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 5 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τελικά το χρήμα έρχεται προς τα εσάς, αν και όλο και περισσότερα θέλετε, σήμερα θα ευνοηθούν οι εμπορικές σας συναλλαγές. Προσέξτε γιατί η επιθυμία σας για αποδέσμευση καθώς και πάλι θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας που αναζητά τη δέσμευση.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα, θα υπάρξει αποδοχή και υποστήριξη των επαγγελματικών σας προσπαθειών. Στα ερωτικά και στα θέματα συντροφικής ζωής θα είστε ευνοημένοι. Κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον θα έλξη το ενδιαφέρον σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Εάν η εργασία, σας δίνει την δυνατότητα να ερευνήσετε και να μελετήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό, σίγουρα θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Θα είστε παθιασμένοι για τον έρωτα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι ικανός να ανανεώνει το ενδιαφέρον σας αν θέλει να σας κρατήσει κοντά του.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες κατά τη διάρκεια της μέρας, θα σας κάνουν αρκετά υποκειμενικούς. Εμφανίζεστε με λιγότερες απαιτήσεις. Η συντροφικότητα είναι το απαιτούμενο και η ευγενική σας συμπεριφορά αμβλύνει τα προβλήματα της σχέσης.

Λέων (23/7-23/8)

Θα πρέπει να καταλάβετε πως κάνατε αρκετά έξοδα το τελευταίο διάστημα και τώρα θα χρειαστεί να βάλετε κάποιο πρόγραμμα. Για να μην προκληθούν προβλήματα στη σχέση συμπεριφερθείτε φιλικά. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας σε μία καινούργια γνωριμία.

Παρθένος (24/8-22/9)

Θα έχετε την ανάγκη να αποχωρήσετε έστω και προσωρινά, αναζητώντας ένα καταφύγιο και περιορίζοντας κάθε είδους κοινωνική επαφή. Δεν θα πρέπει οι εντάσεις της καθημερινότητας να επηρεάσουν αρνητικά τη στάση και τη συμπεριφορά σας προς τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Καλό θα είναι να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει. Η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας αναμένεται αρκετά ευχάριστη. Μια ευχάριστη έκπληξη που θα σας συγκινήσει, πιθανόν να προέλθει από το ταίρι σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Εάν τώρα προκύψουν διάφορα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια, δεν θα πρέπει να απογοητευθείτε. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις. Εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες και οι εργασιακές απαιτήσεις εντείνονται κι αυτό, ίσως, σας προκαλεί άγχος. Καθώς φαίνεται η σχέση θα περάσει από εμπόδια και δυσκολίες. Η στάση σας είναι εριστική και εσείς κουρασμένοι απ’ τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς. Προκύπτουν θετικές και αρνητικές επιδράσεις και από εσάς εξαρτάται η πορεία της σχέσης. Αποφύγετε σπατάλες και προσέξτε οι συναλλαγές σας να συνοδεύονται από τα απαραίτητα φορολογικά δικαιολογητικά.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό σοβαρών θεμάτων σε σχέση με το σύντροφο. Προστριβές ή αντιπαραθέσεις θα έχουν άσχημη κατάληξη. Το να συναντήσετε τους φίλους σας σήμερα, δεν θα είναι μόνο ευχάριστο για εσάς, αλλά πιθανόν να χρειάζονται την υποστήριξή σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Εάν ασχολείστε με τις επιχειρήσεις και ειδικά με το εμπόριο φαίνεται πως θα μπορέσετε να προβληθείτε και να κερδίσετε και πάλι τη φήμη σας. Την αρμονία που αναζητάτε την βρίσκετε στα πλαίσια της οικογένειάς σας. Ο σύντροφος είναι σε θέση να καταλάβει ανά πάσα στιγμή τις διαθέσεις σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment