PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 6/6


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 5 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 5 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η επέκταση των δραστηριοτήτων σας, απαιτεί περισσότερα κεφάλαια και σκληρή δουλειά για να αποδώσει τα’ αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι αστρολογικοί παράγοντες σήμερα επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος (21/4-20/5)

Καταφεύγετε στην κριτική και τον υπολογισμό, επιζητώντας την ποσοτικοποίηση των αναγκών σας, ξεχνώντας πως πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος είναι «ψυχή» και όχι αριθμοί. Οι περισσότεροι Ταύροι θα αναζητούν περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή τους θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της πόρτας τους απ’ τον Έρωτα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η προοπτική της καριέρας σας συμπορεύεται με την ευστοχία σας και στον τομέα συνεργασίες και συμμαχίες. Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες και δεν αποκλείετε να συνειδητοποιήσετε πως θα προβάλετε «ξένες» προς εσάς διαθέσεις και επιθυμίες.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μην χαθείτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη αξία, καθώς προέχει να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να κρίνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά γίνεται. Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας.

Λέων (23/7-23/8)

Καθυστέρηση ενδέχεται να υπάρξει στις συναλλαγές σας φέρνοντας σας σε αντιπαράθεση με συνεργάτες και πελατεία. Οι πλανήτες αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας φέρνοντας θετική επίδραση στην αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε τον τρόπο της έκφρασής σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Θα εμφανιστείτε παρατηρητικοί και αποτιμητές της ανθρώπινης συμπεριφοράς καταγράφοντας τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Η σημερινή μέρα διαταράσσει την συμβίωση σας με το σύντροφο καθώς γίνεται απρόβλεπτος και επιρρεπείς σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων στα επαγγελματικά σας. Τα συναισθήματά σας είναι ακραία. Αναζητάτε την πλήρη αφοσίωση, αλλά εσείς πιθανόν να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Φερθείτε λογικά στις περιστάσεις και δείξτε την υπομονή σας. Μόνο εάν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή ο χρόνος θα εργαστεί για εσάς. Κατά τη διάρκεια της μέρας περιορίστε κάθε κτητικό συναίσθημα και διώξετε κάθε πιθανή και αβάσιμη υποψία για το σύντροφό σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι δραστηριότητες σας εμπλουτίζονται με επιπλέον στόχους και ενδιαφέροντα και εσείς θα προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη! Ερωτικά είστε μπερδεμένοι. Είστε σίγουροι για το σύντροφο και για τα συναισθήματά του; Ή οι προσδοκίες σας διαψεύδονται;.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα ευνοείτε κάθε είδους επικοινωνία για εσάς όπως και οι συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας. Οι πλανητικές όψεις σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Καλό θα είναι να μην πάρετε καμία απόφαση καθώς θα είστε αρκετά επηρεασμένοι βλέποντας τα πράγματα μονόπλευρα. Οι βιωματικές εμπειρίες σας που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας ανεξέλεγκτες εξελίξεις στη σχέση σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Η δεσποτική συμπεριφορά του συντρόφου είναι βέβαιο πως θα σας προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment