PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 5/12


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Νέα Σελήνη.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Νέα Σελήνη.

Κριός (21/3-20/4)

Η Νέα Σελήνη ευνοεί την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα φέρει καινούργιες επαγγελτικές συμφωνίες και μελλοντικές προοπτικές στην εργασία σας. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σκηνικό παραμονές Χριστουγέννων θα φέρει θετικές εξελίξεις και καινούργιες γνωριμίες με άτομα που θα βοηθήσουν προς όφελος σας στα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν ανεκμετάλλευτες τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων (23/7-23/8)

Μη διαφωνείτε με συγγενείς, διότι μπορεί να δεχτείτε βοήθεια οικονομική, που θα συμβάλει στη μελλοντική σας επαγγελματική άνοδο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα άστρα σήμερα θα σας χαρίσουν δημιουργικές εσωτερικές δυνάμεις. Οι κοινωνικές επαφές και οι καινούργιες γνωριμίες θα σας συγκινήσουν ιδιαίτερα σήμερα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αν υπάρχει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα, όπου σχετίζονται οι συγγενείς σας ή άτομα του περιβάλλοντος σας και δεν σας αγγίζει μην λάβετε θέση. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσοχή στις συμβουλές τρίτων για τα αισθηματικά σας θέματα, μπορεί να σας δημιουργήσουν μοιραία λάθη.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην σας δημιουργούν απογοήτευση κάποια χρέη σας που δυσκολεύεστε να πληρώσετε. Είναι κάτι προσωρινό. Αυτό για να πάψετε να παραπονιέστε συνεχώς.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Υπάρχει τάση να προκύψουν οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις σήμερα, καθώς κληρονομικά θέματα από το παρελθόν έρχονται πάλι στο προσκήνιο με νέες ανησυχίες.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Τα άστρα υπόσχονται για την σημερινή ημέρα δυναμισμό και ένταση. Ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις με τον περίγυρο σας θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ένα μπέρδεμα επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Νιώθετε ψυχική κόπωση. Μη σας πιάνει κατάθλιψη. Προχωρήστε με θάρρος και δύναμη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment