PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 4/7


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 3 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 3 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η παρουσία σας και η διάθεσή σας να αναλάβετε εσείς και πάλι τις ευθύνες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αυξημένες φαίνεται να είναι σήμερα οι πνευματικές και φιλοσοφικές σας αναζητήσεις, στρέφοντας τις κουβέντες σας σε ένα άλλο επίπεδο. Επηρεάζεστε απ’ την στάση τους συντρόφου και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που θα φέρουν προβλήματα αναμεταξύ σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μόνο εάν εργαστείτε τίμια και υπεύθυνα θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από πιέσεις θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην παρουσιαστούν άλυτα προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα, θα σας είναι εφικτό να συγκεντρωθείτε στα καθημερινά σας θέματα και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που αναβάλατε. Κρυμμένα συναισθήματα και εμπειρίες από κάποιες σχέσεις που άφησαν τα σημάδια τους, θα εμφανιστούν στους περισσότερους από εσάς.

Λέων (23/7-23/8)

Θα έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε αρκετά τα πράγματα, ενώ δεν θα είναι και λίγες οι περιπτώσεις που θα τα δραματοποιήσετε. Από μία διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Οι κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας, συνίστανται τώρα στην απαλλαγή από άχρηστα και περιττά. Αναπάντεχες είναι οι αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπό σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Φαίνεται πως θα υπολογίζετε τα πάντα πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Μια είδηση που αφορά οικονομικό θέμα, ενδεχομένως να σας στεναχωρήσει. Η σχέση σας βελτιώνετε κατά πολύ και ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Τα συναισθήματά σας γίνονται αποδεκτά απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αλλαγές, παράξενες καταστάσεις, συμπτώσεις και ανατροπές, τριγμοί στα θεμέλια της Ζωής, επαφή με το υπερβατικό. Η διάθεσή και οι επιθυμίες σας, συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και σας προτρέπουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αποβάλλετε το άγχος και τις ανασφάλειες. Στηριχθείτε στις πεποιθήσεις και τις αρχές σας, σαν εφόδια απέναντι στις δυσκολίες. Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, σύντομα υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προσαρμοστείτε με τις υπάρχουσες καταστάσεις και εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Προσπαθήστε να αποβάλλετε οποιοδήποτε κτητικό συναίσθημα για να μην έχετε προβλήματα στη σχέση σας. Δεν σας ανήκει. Θέλει να είναι μαζί σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Διάφορες συμφωνίες και συναλλαγές θα λάβουν χώρα στο επαγγελματικό κύκλο. Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές που κρίνεται πως είναι σκόπιμο, πριν να είναι αργά. Προσπαθήσετε να δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας για να ξεφύγετε απ’ τη συναισθηματική ανωριμότητα. Το πείσμα είναι καταστροφικό.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ένας κύκλος της ζωής σας, βρίσκεται στο κλείσιμό του και εσείς, καλείστε, να ολοκληρώσετε υποθέσεις, που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα. Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφο, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές στη σχέση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment