PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 4/12


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 29 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 29 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τα άστρα ευνοούν τα επαγγελματικά σας. Ίσως όμως χρειάζεστε άδεια από τη δουλειά σας και ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας. Τα συναισθήματα σας είναι ακόμα μπερδεμένα . Υπομονή!!!

Ταύρος (21/4-20/5)

Δώστε αγάπη και ζεστασιά στο ταίρι σας σήμερα. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό της ημέρας να κάνει την συμπεριφορά σας ακραία. Προσοχή στην οδήγηση !!!

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα άστρα συμβουλεύουν για άλλη μια φορά να σκέφτεστε με τον πιο οικονομικό τρόπο. θα υπάρξουν οικονομικά προβλήματα και καθυστερήσεις. Θα επικρατήσει μια αναποφασιστικότητα και αρνητισμός σε θέματα αισθηματικά. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ημέρα απαιτήσεων η σημερινή. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν σήμερα. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας και ξεπεράστε τυχόν εσωτερικούς φόβους κάνοντας κοινωνικές επαφές με ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σήμερα η κατάθλιψη και η μελαγχολία θα σας παρασύρει φτάνοντας σε ακραίες καταστάσεις. Κάντε υπομονή θα έρθουν και καλύτερες μέρες.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τρέχετε πανικόβλητα να τα προλάβετε όλα. Επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις πολιορκούν τον πολύτιμο χρόνο σας. Οι ευχάριστες εξελίξεις όμως αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ευχάριστη μέρα σήμερα εφόσον ευνοεί καινούργιες συμφωνίες και γνωριμίες προς όφελος σας. Εκμεταλλευτείτε την μέρα και ξεχυθείτε για ψώνια στην αγορά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Νιώθετε ότι όλο δίνετε και δεν εισπράττετε στα επαγγελματικά σας και αυτό σας απογοητεύει. Μην αγχώνεστε η ανταμοιβή θα έρθει αργότερα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Η μέρα είναι περίεργη και μπορεί να γίνει πιο δύσκολη εξαιτίας της δικής σας ευαισθησίας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το πλανητικό σκηνικό σας βρίσκει να κρατάτε μυστικά και να μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Οι καλές ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ας είστε επιφυλακτικοί με τους συνεργάτες σας, και δεν θα το μετανιώσετε. Οικονομικά μπερδέματα θα σας περιπλέξουν σε παγίδες εξαπάτησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment