PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 3/7


Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 2 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 2 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αυξάνονται οι πιθανότητες ανάπτυξης ενός ερωτικού δεσμού. Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε έντονες ερωτικές απολαύσεις. Το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα και τις μικρό-δυσχέρειες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αρκετοί Ταύροι ψάχνετε σήμερα κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα σας και η αποδοχή του περιβάλλοντος ανανεώνουν τη διάθεση σας. Σήμερα προτιμήστε τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων κάντε έναν περίπατο μαζί τους και το απόγευμα ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η σημερινή μέρα σας δίνει το χρόνο που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με αγαπημένα τα αγαπημένα σας χόμπι. Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου ειδικά εάν τελευταία η στάση σας έχει γίνει ψυχρή απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάποια κοινωνικά «πρέπει» φαίνεται να εισβάλλουν τώρα στη ζωή σας, κάτι που απ’ τη φύση του χαρακτήρα σας δεν μπορείτε να δεχτείτε, δυσκολεύοντας τα πράγματα. Η επέμβαση ενός μέλους της οικογένειας σας σε μια ερωτική υπόθεση, μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά σύντομα θα σας προβληματίσει.

Λέων (23/7-23/8)

Οι μεγάλες ελπίδες συχνά έχουν την τάση να αποδεικνύονται απατηλές. Μην αφήνετε σήμερα την φαντασία σας να φύγει από τον έλεγχό σας. Δίνεται έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Καθώς φαίνεται είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και τη ζωή σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Απομακρύνετε τους ενδοιασμούς σας. Την τελευταία ημέρα της βδομάδας, εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και απομακρύνετε αδικαιολόγητες φοβίες.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τα άστρα επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά μηνύματα στα αισθηματικά σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σας και μην γίνετε κουραστικοί στο περιβάλλον σας με συζητήσεις γύρω απ’ αυτά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αποφύγετε να πιστέψετε πως οι άλλοι σας ανήκουν εκδηλώνοντας κτητικές τάσεις. Η σχέση σας φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση καθώς δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αν η σχέση σας έχει ανάγκη από μία ανανέωση, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για ν’ αποφασίσετε ένα ταξίδι αναψυχής με το ταίρι σας. Τη σημερινή μέρα θα θελήσετε να απολαύσετε όλες της τις στιγμές. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να συζητήσετε σε άλλο επίπεδο μη διστάσετε να πάρετε θέση και να αναπτύξετε τη φιλοσοφία σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα προσωπικά σας ζητήματα και σε κάθε θέμα το οποίο θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις προσωπικές σας αναζητήσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Για τους αδέσμευτους και τους χωρισμένους οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία. Φροντίστε και λίγο τη δίαιτά σας αποφεύγοντας πικάντικες τροφές που μπορεί να σας φέρουν διάφορες ενοχλήσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αρκετοί Ιχθείς θα αναζητήσετε ερωτικές απολαύσεις. Η ανταμοιβή σας θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της καρδιάς σας απ’ τα ‘βέλη‘ του Έρωτα. Θα θελήσετε να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας με άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά είναι πολύ πιθανόν να δεχτείτε και κάποιες απαγορεύσεις από τους άλλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment