PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 31/7


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Κριός (21/3-20/4)

Καυτή αναμένεται να είναι όλη η μέρα για τα αισθηματικά σου καθώς οι κατακτήσεις σου αυξάνονται επικίνδυνα… και πιθανό να μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις μια εμπειρία ιδιαίτερα συναρπαστική. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα έξοδα που κάνεις, ιδιαίτερα για πρόσωπα της οικογενείας σου ή για θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Πιθανό να ξεφύγεις λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μπορείς να δημιουργήσεις τώρα μια σχέση που θα σου δίνει μεγάλη χαρά αρκεί να τολμήσεις να τη διεκδικήσεις δίχως φόβο… αλλά με πολύ πάθος. Έχεις όλα τα προσόντα για να «χτυπήσεις» κάτι πολύ καλό. Εκμεταλλεύσου τα. Η νευρικότητα και η υπερβολική ενέργεια που θα έχεις όλο αυτό το διάστημα πιθανό να σε παρασύρουν να δουλέψεις λίγο παραπάνω παρόλο που είναι νεκρή περίοδος.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ημέρα αισθηματικών διεκδικήσεων είναι η σημερινή, όχι από μεριάς σου, αλλά από μεριάς των άλλων. Μπορείς ακόμα και τώρα να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, σταματώντας τις υπερβολικές παροχές σε πρόσωπα της οικογενείας σου, που μάλλον το έχουν παρακάνει. Πολλές νέες ευκαιρίες, να κάνεις πράγματα που σε εκφράζουν θα έχεις τώρα. Μην τις χάσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Φαίνεται πως παραμένεις σε μια σχέση που έχει διαρκέσει ένα μεγάλο διάστημα και την έχεις συνηθίσει. Το φλερτ μπαίνει τώρα δυναμικά στη ζωή σου και θα δεις, πως έχεις περισσότερες επιλογές. Απέφυγε όσο περισσότερο γίνεται τα πολλά τα έξοδα, γιατί θα στριμωχθείς αρκετά για να τα βγάλεις πέρα. Διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν δίχως απολύτως κανένα δισταγμό.

Λέων (23/7-23/8)

Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να προωθήσεις θέματα ερωτικά που σε αφορούν άμεσα. Φρόντισε να αρχίσεις την έρευνα αγοράς σε θέματα επαγγελματικά για να προετοιμάσεις και μόνο το επόμενό σου βήμα. Μην ξεκινήσεις οτιδήποτε κι αν έχεις στο νου δίχως καμιά απολύτως προετοιμασία, όσο σίγουρο κι αν φαίνεται, γιατί θα σε ταλαιπωρήσει πολύ. Μη δίνεις χρήματα δεξιά κι αριστερά δίχως ένα καλά οργανωμένο πλάνο γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να σε «ρίξουν».

Παρθένος (24/8-22/9)

Η ανάγκη για να αγαπήσεις και να αγαπηθείς είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα. Φρόντισε να περνάς εσύ καλά και σταμάτα να δίνεις εκεί που δεν υπάρχει καμιά απολύτως ανταπόκριση παρά μόνο επιβάρυνση. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε άνθιση παρά τα προβλήματα. Το σίγουρο είναι πως θα έρθουν περισσότερα χρήματα στα χέρια σου, αλλά θα πρέπει να προσέχεις που τα χαλάς και γιατί.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα καλή για διορθωτικές αλλαγές σε θέματα ερωτικά και σχέσεων – αν έχεις ακόμα το κουράγιο και την ψυχραιμία για κάτι τέτοιο. Προετοίμασε πρώτα από όλα τον εαυτό σου για κάποιες καταστάσεις που σκοπεύεις να τελειώσεις και μετά ανακοίνωσέ το στους άλλους. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Φυλάξου από κρυφούς εχθρούς και αντιπάλους που μπορούν να στη φέρουν δίχως να το αντιληφθείς, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πάθος και έρωτας εναλλάσσονται με τη λογική και τους ήρεμους ρυθμούς που θέλεις να έχει η ερωτική σου ζωή. Μπορεί να είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις όλα αυτά μαζί, αλλά εσύ θα τα καταφέρεις. Η διασκέδαση και η ανάγκη για βόλτες, διασκεδάσεις και ταξίδια θα φέρουν κάποια έξοδα παραπάνω. Απέφευγε κάθε είδος υπερβολής που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καλυφθεί αμέσως μετά. Έχε το νου σου στα επαγγελματικά μήπως προκύψει κάτι καλό.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μια παλαιότερη σχέση έρχεται και πάλι στο προσκήνιο διεκδικώντας σε, παρόλο που δεν έχεις και τις καλύτερες αναμνήσεις. Καλό θα ήταν να σκεφτείς πολύ καλά αν αξίζει μια ακόμη ευκαιρία ή όχι. Δεν είναι και η καλύτερη εποχή για να δανειστείς και πάλι χρήματα από τράπεζες ή ακόμα και φίλους, γιατί μάλλον θα αργήσεις πολύ να τα ξεπληρώσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μην αφήσεις μια τάση γι’ απομόνωση να σε αποτρέψει από το να χαρείς τον έρωτα και το φλερτ με ένα άτομο με το οποίο υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα. Ανεβάζεις αρκετά τον πήχη των εξόδων, προκειμένου να ψωνίσεις πράγματα για σένα και τους άλλους, τα οποία όμως μπορούν να σου δώσουν μεγάλη χαρά. Φρόντισε να μην ξεφύγεις και πολύ και δεν μπορείς να τα μαζέψεις μετά με τίποτα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η σημερινή ημέρα, μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ιδιαίτερα θετική για σένα σχέση ή συνεργασία σε αισθηματικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μην τη χάσεις. Άραξε σε μια σχέση που έχει όλα τα προσόντα να σε κάνει να νιώσεις ευτυχία και ολοκλήρωση, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μπορείς. Αν όμως συνεχίσεις να πληρώνεις έξοδα με αυτούς τους ρυθμούς που έχεις τώρα, μάλλον δεν θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μια ημέρα ιδιαίτερα εκρηκτική για τις σχέσεις σου, καθώς πολλά γεγονότα και καταστάσεις αυξάνουν την ένταση και τις διαφωνίες με τον ερωτικό παρτενέρ. Δεν σου κάνει καλό συναισθηματικά να αλλάζεις τόσο εύκολα γνώμη και να βρίσκεσαι συνεχώς από το ένα άκρο στο άλλο. Το διάστημα αυτό, έχεις και πάλι περισσότερο το μυαλό σου στη δουλειά και πώς θα τα πας πολύ καλύτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment