PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 3/1/2012



Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Κριός (21/3-20/4)

Η ανάγκη για να αισθανθείς λίγο πιο ασφαλής μέσα σε μια ερωτική σχέση, είναι τόσο σημαντική για σένα τώρα, που ίσως να εκπλήξει ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Μην αμφιβάλεις για τις επιλογές σου. Άρχισε να αμφιβάλεις για εκείνες που κάνουν οι άλλοι γύρω σου και αν δεις κάτι περίεργο, τότε καλύτερα να… φύγεις μακριά τους.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ήρθε η ώρα για να κάνεις μια καινούργια αρχή στα αισθηματικά σου, είτε πρόκειται για μια νέα σχέση, είτε την ανανέωση μιας παλαιότερης. Οτιδήποτε κι αν επιλέξεις, φρόντισε πρώτα να μάθεις τι είναι το καλύτερο για σένα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς τώρα. Καθώς η διάθεση για περισσότερη διασκέδαση αυξάνεται, η διάθεση για δουλειά μειώνεται και μαζί της και οι αποδοχές σου.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι πλανητικές επιρροές της σημερινής ημέρας, έρχονται για να παίξουν μαζί σου και να σε βάλουν σε ένα νέο δίλημμα για μια σημαντική σχέση. Ήρθε η εποχή που πρέπει να επιλέξεις τελικά τι είναι αυτό που θέλεις και να το υποστηρίξεις κιόλας, μέχρι τελικής πτώσης… Τα οικονομικά σου χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς, αφού είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει μια αγοραστική μανία και να ψωνίζεις οτιδήποτε βρίσκεις μπροστά σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμό στα ερωτικά σου και προσπάθησε να προετοιμάσεις τους άλλους πριν… εκραγείς. Οι αλλαγές σχεδίων είναι αναπόφευκτες στον τομέα της καριέρας σου, καθώς φαίνεται πως έχεις ιδιαίτερη ανάγκη απ’ αυτές. Σκέψου πολύ καλά πριν πράξεις οτιδήποτε. Δεν μπορείς να ζήσεις μια απ’ τα ίδια, γι’ αυτό εξέτασε τα πάντα εξονυχιστικά για να μη γίνουν και πάλι τα ίδια λάθη.

Λέων (23/7-23/8)

Τα λόγια δεν φτάνουν για να πείσεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν και πάλι. Θα πρέπει να κάνεις και κάποια έργα, κάτι που ανήκει στα προτερήματά σου. Οι αναταραχές που θα φέρει η περίοδος αυτή στην καριέρα σου, πιθανό να οφείλεται σε θέματα στέγης, σε μια μετακόμιση ή σε μια ανακαίνιση. Απέφυγε διακριτικά εκείνα τα άτομα, που μόνο μπερδέματα μπορούν να σε γεμίσουν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μη συγκρίνεις άτομα που είχες σχέση κατά το παρελθόν, με τωρινές σου σχέσεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα κάνεις μπάχαλο. Προσπάθησε να ζήσεις το τώρα, δίχως να αγχώνεσαι για το αύριο. Μη διστάσεις να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση, αλλά προσπάθησε να έχεις ανοιχτό μυαλό και να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μπορείς να έχεις αυτό που ζητάς, αλλά όπως όλα τα καλά, κι αυτό θα κρατήσει για λίγο. Το πιθανότερο είναι να κάνεις εσύ όλες τις λάθος κινήσεις, όπου θα σε απομακρύνουν από μια σχέση που τα είχε όλα. Δείξε τα συναισθήματά σου και παίξε με ανοιχτά χαρτιά, για να κερδίσεις στον έρωτα. Η αβεβαιότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις, σκέψεις και αποφάσεις. Πρόσεχε καλά, κάθε σου βήμα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αυτή τη στιγμή, χρειάζεται να κοιτάξεις μπροστά στα αισθηματικά σου και να διορθώσεις όποια λάθη έχουν γίνει στη σχέση σου και περνούν από το χέρι σου… Κάνε ένα βήμα πίσω και μην αφήσεις μια απλή διαφωνία με κάποιο συνεργάτη να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε θέματα καριέρας. Απόφυγε οποιαδήποτε αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση γιατί σύντομα θα το μετανιώσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην τα βάζεις με το σύντροφό σου, κάθε φορά που η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Είναι προτιμότερο να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα αισθηματικά, γιατί αν τα μπερδέψεις τώρα αυτά τα δύο, δεν θα μπορέσεις εύκολα να τα ξεμπερδέψεις μετά. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή και σταθερή πορεία, παρά τις μεγάλες πληγές που έχεις ανοίξει το τελευταίο διάστημα. Προχώρα με τους ίδιους ρυθμούς δίχως να κοιτάς πίσω και θα κλείσουν σιγά-σιγά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μη φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου, σε άτομα που αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σου για πολύ καιρό ακόμα. Απόλαυσε την εύνοια της τύχης και μην ψάχνεις τρόπους να απαντήσεις τώρα σε όλα σου τα ερωτήματα. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να το ρίξεις και λίγο έξω, γιατί μάλλον έχεις κλειστεί μέσα το τελευταίο διάστημα. Μια νέα φιλία ή η υποστήριξη από συγκεκ
ριμένα πρόσωπα μπορεί τώρα να σου αναπτερώσει το ηθικό και να βγάλει προς τα έξω κάποια προσόντα και μια εσωτερική δύναμη που δεν είχες φανερώσει μέχρι τώρα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν δείξεις την απαραίτητη προσοχή, ιδιαίτερα προς το τέλος της ημέρας. Μέχρι τότε, οργάνωσε κατάλληλα την… επίθεση και μη διστάσεις να προχωρήσεις. Διατήρησε μια στάση αναμονής. Λόγω της αρνητικής επιρροής της μέρας, δεν ωφελούν πουθενά οι βιαστικές κινήσεις, γι’ αυτό, θα είναι καλύτερα τα πράγματα για σένα, αν τις αποφύγεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μια του ύψους και μια του βάθους είναι η αισθηματική σου ζωή, καθώς οι ανακατατάξεις και τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία. Μην αντιδράς εριστικά στις απαιτήσεις του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μπεις στη θέση του. Έχεις όλα τα προσόντα για να φτάσεις πολύ ψηλά και η σημερινή ημέρα θα σου δώσει το σπρώξιμο που χρειάζεσαι για να βγάλεις τα περισσότερα απ’ αυτά στην επιφάνεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment