PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 31/1


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 28 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 28 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Δύσκολη μέρα η σημερινή. Καταστάσεις με εντάσεις και λογομαχίες θα σας ταλαιπωρήσουν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Νιώθετε ιδιαίτερη πίεση και με το δίκιο σας, κοινωνικές και αισθηματικές υποθέσεις σας προβληματίζουν. Πάρτε πρωτοβουλίες και κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα προκαλεί οικονομικές διακυμάνσεις που θα σας αποφέρουν εκνευρισμό. Μην ξεκινάτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα σήμερα σας προειδοποιούν να μην γκρινιάζετε χωρίς αιτία. Η μιζέρια σας έχει κουράσει αρκετά το ταίρι σας. Προσοχή στις κινήσεις σας, διότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθος.

Λέων (23/7-23/8)

Μείνετε για λίγο παρατηρητής και μην υπογράφετε συμβόλαια σήμερα, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Τα άστρα σήμερα ευνοούν τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η ψυχολογική σας κατάσταση θα επηρεάσει αρνητικά τον περίγυρο σας. Εντάσεις και εμπόδια παρουσιάζονται στη σχέση σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στα αλκοολούχα ποτά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ξαφνικά κέρδη και κληρονομικά ευνοούνται σήμερα. Θα έχετε άνοδο σε όλα. Μεγάλη χαρά από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παραβρεθείτε και ξαφνικά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις σήμεα. Η ψυχολογία σας θα είναι καλή και το ταίρι σας στηρίζει ανιδιοτελώς σε προσωπικά σας θέματα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Δείτε την αλήθεια πρόσωπο με πρόσωπο και χωρίς υπεκφυγές. Κάνετε νέες γνωριμίες και ξεχάστε το παρελθόν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Τα άστρα θα σας χαρίσουν έμπνευση στον επαγγελματικό σας τομέα που θα πρέπει να την αξιοποιήσετε με σύνεση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ξεχάσετε τις δύσκολες στιγμές των προηγούμενων ημερών, που περάσατε με το σύντροφό σας. Οι πλανήτες σήμερα είναι ευνοϊκοί και επιτέλους ήρθε η ώρα να συμφιλιωθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment