PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 30/7


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κριός (21/3-20/4)

Οι κατακτήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα στην καρδιά της ημέρας καθώς έχεις φροντίσει να παραμείνεις σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και με αυξημένο ερωτισμό. Απόλαυσέ το με την ψυχή σου όσο κρατήσει. Σε θέματα οικονομικά τα έξοδα είναι τεράστια και ίσως τελικά να χρειαστεί να δανειστείς και κάποια χρήματα για να τα καλύψεις. Προσπάθησε να το αποφύγεις όσο μπορείς μειώνοντας τις αγορές σου στο ελάχιστο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Βέβαια, όλα μπορεί να αλλάξουν αν κάνεις ένα ακόμα βήμα παραπάνω και τολμήσεις να προχωρήσεις παρακάτω έστω και εντελώς ξαφνικά, με ένα πρόσωπο με το οποίο περνάς πολύ καλά. Μπορείς τώρα να τολμήσεις να αλλάξεις, να αγοράσεις ή να νοικιάσεις ένα καινούργιο σπίτι. Ξεκίνα να ψάχνεις. Τα πιο πιθανά έξοδα τώρα θα γίνουν για θέματα ταξιδιών και γενικότερα μετακινήσεων που θα κάνεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης για το τι είναι σωστό ή όχι να κάνεις σε θέματα αισθηματικά. Τα διλήμματα δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία και μάλλον θα πρέπει να πάρεις μια τελική απόφαση. Η πολλή δουλειά μπορεί να τρώει τον αφέντη, αλλά εσύ μάλλον θα την προτιμήσεις τουλάχιστον για σήμερα. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις να βάζεις τα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια. Ταξίδια, συζητήσεις, επαφές, νέες γνωριμίες και πολλές-πολλές μετακινήσεις θα βοηθήσουν πολύ να ανέβει η ψυχολογία σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα καλή τώρα, κι αυτό θα βελτιώσει αισθητά και την ερωτική σου ζωή. Ξαφνικές, μοιραίες συναντήσεις και έρωτες θα σε πιάσουν τώρα εξ’ απρόοπτου, κατά τις μετακινήσεις, και τα ταξίδια που θα κάνεις. Φρόντισε να το απολαύσεις και να μην απομακρύνεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν από φόβο ή ανασφάλεια γιατί αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις και θα είναι πολύ δύσκολο αμέσως μετά να διορθώσεις τα πράγματα.

Λέων (23/7-23/8)

Θα δεις πως όλοι τώρα αρχίζουν να ασχολούνται περισσότερο μαζί σου, παλιές και νέες σχέσεις. Εσύ δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις «ξαναζεσταμένο φαγητό», αφού καλό είναι και το «φρέσκο» που σου προσφέρεται στο παρόν. Νέα ξεκινήματα, καλό θα ήταν να γίνουν μετά από καλή και σωστή οργάνωση, αλλιώς καλύτερα να τα αναβάλεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι ότι καλύτερο για σένα, αλλά σίγουρα θα σε κάνει να σκεφτείς κάποια πράγματα παραπάνω που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα αργά ή γρήγορα. Αν αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις στην ερωτική σου ζωή, φρόντισε να κάνεις μικρά βήματα αυτογνωσίας ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς λάθη που έχεις κάνει σε μια παλιά σου σχέση καθώς νιώθεις πως υπάρχουν ακόμα κάποια συναισθήματα γι’ αυτή. Σκέψου το καλά για να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Πολλά πράγματα μέσα απ’ τη δουλειά σου φαίνεται πως δεν σε ικανοποιούν και θα θελήσεις να τα αλλάξεις. Είναι μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδος, όπου θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά προβλήματα, που έμοιαζαν άλυτα μέχρι τώρα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ξαφνικοί και εντελώς κεραυνοβόλοι έρωτες, σου χτυπούν την πόρτα τώρα και δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία μέχρι να υποκύψεις. Όλα μπορούν να αλλάξουν για σένα, από τη μια στιγμή στην άλλη, και όσο κι αν σε τρομάζει αυτό, κάθε αλλαγή θα σου βγαίνει τελικά σε καλό. Δεν μπορείς τώρα να διατηρήσεις μια σταθερότητα, αλλά σίγουρα μπορείς να το απολαύσεις μέχρι τέλους.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η τύχη είναι με το μέρος σου σε θέματα αισθηματικά. Δημιουργείται ένα πολύ καλό κλίμα και μπορείς επιτέλους να ηρεμήσεις δίχως πολύ τρέξιμο και αναζήτηση. Βρες όμως μια μόνιμη λύση για θέματα οικονομικά που σε απασχολούν και μην προσπαθείς να τα λύσεις μόνο προσωρινά, γιατί θα τα ξαναβρείς σύντομα μπροστά σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια και επαφές γιατί αυτά είναι που θα σου αποδώσουν στο μέγιστο τώρα. Πραγματικά το χρειάζεσαι.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η ανάγκη σου για μια σταθερή σχέση θα είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα, όπου θα την αναζητάς και θα την υποστηρίζεις, αν σου δοθεί η ευκαιρία. Οι συνθήκες δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκές τώρα για να βρεις κάτι στα μέτρα σου. Μπορεί να δοκιμάσεις μια αδιέξοδη σχέση, παρόλο που ίσως δεν φαίνεται έτσι από την αρχή. Πρόσεχε λίγο τα έξοδά σου, γιατί θα ξοδεύσεις πολλά χρήματα σε μετακινήσεις, ταξίδια, διασκεδάσεις και εξόδους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Παρόλο που οι κατακτήσεις σου σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, εσύ αναζητάς και πάλι αυτό που δεν μπορείς να έχεις, και μάλλον είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το αποκτήσεις. Ξαφνικά έξοδα καθόλου προβλέψιμα, τα οποία προέρχονται από το παρελθόν, θα ταλαιπωρήσουν λίγο την οικονομική σου κατάσταση, παρόλο που μπορούν να βρεθούν λύσεις αν το παλέψεις λίγο παραπάνω.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Όλα μοιάζουν τώρα μαγικά στην αισθηματική σου ζωή και μπορείς να αρχίσεις επιτέλους να απολαμβάνεις μια σχέση που έχεις φτιάξει και καταφέρει να κρατήσεις με πολύ κόπο. Βάλε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σου. Θα χαλάσεις αρκετά χρήματα για μετακινήσεις και ταξίδια αλλά τουλάχιστον αξίζουν τον κόπο γιατί θα τα χαρείς με την ψυχή σου. Προσπάθησε να τελειώσεις όλες σου τις δουλειές έγκαιρα ώστε να σου μείνει χρόνος να απολαύσεις έστω και κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment