PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 29/5


Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 26 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 26 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τώρα θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στο σπίτι. Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η ψυχολογική σας κατάσταση θα σας επιτρέψει σήμερα να εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι προσωπικές σχέσεις ευνοούνται. Μια καλή ευκαιρία για κοινωνικές επαφές με το σύντροφο ή ακόμα και μικροδιασκέδαση με τους φίλους σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Βρείτε τρόπους για να διοχετευθεί η περίσσια ενέργεια και μην τα κρατάτε όλα «μέσα σας». Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνετε για μια βόλτα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ξεκουραστείτε σήμερα και φροντίστε να αποφορτιστείτε από το στρες της βδομάδας που πέρασε. Κάποιοι θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που θα καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά. Μην εξιδανικεύετε άτομα που μπορεί αργότερα να σας πληγώσουν.

Λέων (23/7-23/8)

Η συναισθηματική σας ευημερία θα εξαρτηθεί από το πόσο αληθινά βλέπετε τα πράγματα. Η ερωτική σας εικόνα ενισχύετε και πάλι αγαπητοί Λέοντες και η μέρα σας βοηθά να εκδηλώσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τολμήστε μία εκ βαθέων συζήτηση με το σύντροφό σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ουσιαστικό διάλογο και επικοινωνία. Τα ζητήματα του οικογενειακού σας ενδιαφέροντος απαιτούν από σήμερα κιόλας τις απαραίτητες αναδιαρθρώσεις στο οικονομικό σας σχέδιο.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αποφύγετε να αναλύετε τη σχέση σας και να διαβρώνετε έτσι τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο. Κοιτάξτε να περνάτε ευχάριστες στιγμές. Σήμερα η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα επιτρέποντάς σας να πλησιάσετε μία διαφορετική πραγματικότητα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Προσωπική και οικογενειακή ζωή θα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα. Σχέσεις με προβλήματα τείνουν να εξομαλυνθούν. Οι συζητήσεις οι οποίες θα στραφούν σε διάφορες κατευθύνσεις δε θα έχουν απολύτως κανένα αποτέλεσμα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην επιμένετε να επενδύσετε περισσότερα στους άλλους εξιδανικεύοντας τόσο τους χαρακτήρες και την ποιότητα όσο και τις απώτερες προθέσεις τους. Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ίσως το ξενύχτι και οι διασκεδάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις δυνάμεις καθώς θα αισθανθείτε σήμερα κουρασμένοι. Μην πέσετε το βράδυ στην παγίδα να επιβληθείτε στο σύντροφο. Τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια! Κάντε τη συμβίωσή σας ακόμη πιο αρμονική.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Ο σύντροφός σας έχει την διάθεση να σας στηρίξει ουσιαστικά. Αφήστε τον! Φροντίστε και λίγο τη δίαιτά σας αποφεύγοντας πικάντικες τροφές που μπορεί να σας φέρουν διάφορες ενοχλήσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω φιλικών γνωριμιών. Σε κάποιους από εσάς μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια. Η διάθεση σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Φροντίστε να μην είστε μονόπλευροι στις αποφάσεις σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment