PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 29/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κριός (21/3-20/4)

Φρόντισε να μη μπλεχτείς σε αδιέξοδες σχέσεις, από τις οποίες θα είναι πολύ δύσκολο να ξεμπλέξεις όταν και αν το θελήσεις. Μη σκέφτεσαι μόνο το σήμερα. Κράτησε μια νέα σχέση ή συμφωνία μυστική. Παρόλο που μπορεί να το νομίζεις, δεν είναι έτοιμα κάποια άτομα να μάθουν όλη την αλήθεια. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να ρίξεις σκληρή δουλειά αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Φρόντισε να ζητήσεις αύξηση του μισθού σου ώστε να ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου, πριν δώσουν τα χρήματα πουθενά αλλού. Στηρίξου στους φίλους σου και στις νέες γνωριμίες για να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά διεκδικώντας την ευτυχία που σου λείπει. Απέφυγε τα ξεκαθαρίσματα στον ερωτικό τομέα, γιατί δεν θα αποδειχθούν ιδιαίτερα θετικά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ότι και να κάνεις, δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να διορθώσεις τα λάθη που έχεις κάνει στις σχέσεις σου. Σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν. Δεν ωφελεί πουθενά. Το αντίθετο μάλιστα… Σου ρίχνει την ψυχολογία. Πολλά σκαμπανεβάσματα θα έχουν τα οικονομικά σου τώρα. Κάνεις προσπάθειες για να τα σταθεροποιήσεις, αλλά μάλλον δεν είναι αρκετές.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζήλιες, πάθη και έρωτες ανακατεύονται στην αισθηματική σου ζωή, τόσο πολύ, που μάλλον κι εσύ ακόμα θα τα χάσεις. Φρόντισε να διατηρήσεις μια σταθερότητα στις επιλογές σου, αν έχεις μόνιμη σχέση. Αλλιώς… δοκίμασε ότι σου αρέσει και επέλεξε ανάλογα. Αν και με κάποιες καθυστερήσεις που μπορούν να σε ταλαιπωρήσουν, τα θέματα της καριέρας σου προχωρούν με θετικά βήματα.

Λέων (23/7-23/8)

Μικρά – μικρά σύννεφα και αμφιβολίες δεν αφήνουν τη σχέση σου να ορθοποδήσει. Μην αφήσεις κανένα να σου πει τη γνώμη του για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ώστε να σε επηρεάσει αρνητικά. Αν βλέπεις πως μια συνεργασία στο χώρο της καριέρας σου δεν τραβάει άλλο, προσπάθησε να την τελειώσεις έγκαιρα… πριν σε τελειώσει αυτή. Δεν έχεις καιρό για χάσιμο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Έχε ανοιχτό μυαλό, γιατί διάθεση για δουλειά έχεις σχεδόν πάντα. Αυτά τα δύο φτιάχνουν έναν καλό συνδυασμό για επιτυχία. Μια νέα σχέση θα σου δώσει τώρα, ότι έχεις επιθυμήσει περισσότερο στην αισθηματική σου ζωή. Κλείσε ημερομηνία για γάμο ή αρραβώνα αν έχεις μια σταθερή σχέση και είσαι σε θέση για το μεγάλο βήμα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ο αυξημένος σου δυναμισμός στον ερωτικό τομέα θα σε οδηγήσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες που σπάνια αναλαμβάνεις, αλλά για τις οποίες θα νιώσεις ιδιαίτερα καλά. Είναι μια μέρα με πολλές νέες κατακτήσεις και έντονο ερωτισμό, που θα το νιώσεις τόσο εσύ, όσο και τα άτομα που είναι πλάι σου. Βέβαια, κάποια πρακτικά προβλήματα, θα πρέπει να λυθούν άμεσα, κι αυτό μπορεί να σε αγχώσει προ στιγμής.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αν θέλεις να δώσεις την ευκαιρία, σε ένα άτομο να σε γνωρίσει καλύτερα, φρόντισε πρώτα απ’ όλα να αποδεσμευτείς από παλαιότερες συνήθειες και σχέσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα αληθινό δέσιμο με ένα άτομο και να μπορείς να μοιραστείς πράγματα μαζί του. Η σημερινή ημέρα αυξάνει την κοινωνικότητά σου, με περισσότερη διάθεση για διασκέδαση και χαρά, γι’ αυτό μην αφήσεις καμιά έξοδο να πάει χαμένη.

Τοξότης (23/11-21/12)

Παίξε το παιχνίδι του έρωτα, όσο πιο καλά μπορείς, για να ρίξεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μόνο μην κάνεις πισωγυρίσματα, γιατί ξαναζεσταμένο φαγητό δεν το τρώει κανείς… Πόσο μάλλον εσύ. Συνεχίζεις να ψωνίζεις ασταμάτητα, φουσκώνοντας τις πιστωτικές σου με αμύθητα ποσά, που δύσκολα θα καλύψεις. Πρόσεξε, γιατί μπορεί να τις βγάλεις νοκ άουτ και να χρειαστεί να δανειστείς κιόλας, γεγονός, που δεν θα σου είναι καθόλου ευχάριστο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα ξαναθυμηθείς την όμορφη πλευρά της ζωής, αφού την έχεις, μάλλον, ξεχάσει με τις πολλές έγνοιες και δουλειές που συνεχώς μπλέκεσαι με τα «τσαρούχια». Θα έχεις περισσότερη διάθεση να γνωρίσεις νέο κόσμο, νέα μέρη και πεδία ανεξερεύνητα. Η διάθεσή σου να χαρείς λίγο περισσότερο τη ζωή, θα σε οδηγήσει να περιορίσεις λιγάκι τη δουλειά, ή να στραφείς σε μια νέα δραστηριότητα που θα σου φέρνει περισσότερη χαρά, από χρήμα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Είσαι τελικά από
τους πιο τυχερούς της μέρας, καθώς μπορείς να έχεις οτιδήποτε θελήσεις –πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια. Όχι, ότι δεν είσαι γενικά τυχερός στη ζωή σου, η μέρα αυτή θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα όνειρο που έχεις και να το κάνεις… δικό σου. Ευκαιρίες θα βρεθούν πολλές στο δρόμο σου, αλλά είναι στο χέρι σου να διακρίνεις ποιες πρέπει να αξιοποιήσεις και ποιες όχι, ανάλογα με τη διάρκεια που θέλεις να έχουν κάποια πράγματα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μια άκρως ανατρεπτική ημέρα για σένα θα αποδειχθεί η σημερινή, κυρίως σε θέματα σχέσεων, που θα έχουν πολλά εμπόδια και διαφωνίες να ξεπεράσουν. Οι πλανητικές όψεις της μέρας πιθανό να φέρουν και πολλές συγκρούσεις, ακόμα και για ασήμαντους λόγους, αλλά με σημαντικές συνέπειες. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε όλα τα επίπεδα, για να μη χάσεις από δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και τους αγαπάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment