PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 29/11/2011


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κριός (21/3-20/4)

Τώρα, μάλλον θα μπερδέψεις λίγο τη φιλία με τα αισθηματικά σου, καθώς ο πειρασμός θα είναι μεγάλος και δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς. Αν πρόκειται όμως για μια σημαντική φιλία, καλύτερα να πάρεις τις αποστάσεις σου. Καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις μάλλον θα είναι έντονες, αλλά σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν. Κάνε υπομονή και μη χαλάσεις το καλό κλίμα που υπάρχει. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να διασκεδάσεις και να χαρείς τη ζωή, όσο ποτέ.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή ημέρα θα «συμμαζέψει» και πάλι τα αισθηματικά σου. Αρκετά ξεσάλωσες. Αν νιώθεις κάτι ξεχωριστό για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κάνε ένα βήμα παραπάνω σήμερα, μήπως και γίνει κάτι καλό. Μόνο πρόσεχε τις ζήλιες και τις κτητικότητες, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Κλείσε μια νέα συμφωνία στα επαγγελματικά σου με γνώμονα το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό σου, και ψάχνεις να δεις αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές στις σχέσεις σου. Μη μετανιώνεις για ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα, είτε ήταν καλό, είτε αποδείχθηκε ιδιαίτερα βλαβερό για σένα. Να μετανιώνεις για όσα δεν έχεις προλάβει ακόμα να κάνεις. Και να φροντίσεις προσωπικά ώστε να τα κάνεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μέρα αυτογνωσίας και σκληρής αυτοκριτικής που σου χρειάζεται για να προχωρήσεις παρακάτω μαθαίνοντας από τα λάθη σου. Οι σημερινές πλανητικές όψεις, σε μεταμορφώσουν από θήραμα σε κυνηγό. Βάλε μια τάξη στα οικονομικά σου και απαίτησε περισσότερα χρήματα από τους άλλους, γιατί τα αξίζεις. Περιόρισε λίγο τα έξοδα και τις επαφές με άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

Λέων (23/7-23/8)

Βρίσκεσαι στην καλύτερή σου φάση καθώς μπορείς να διακρίνεις πλέον ποια είναι καλή ευκαιρία και ποια όχι στον αισθηματικό σου τομέα. Μείνε μακριά από άτομα που δεν έχουν τίποτα πλέον να σου δώσουν. Θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ιδιαίτερα τώρα που αρχίζεις να παίρνεις λιγάκι τα πάνω σου επαγγελματικά και οικονομικά, με ποια άτομα θα συνεργαστείς από δω και πέρα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Βάζεις τώρα εμπόδια στις αισθηματικές σου σχέσεις, με τα λόγια, τις συζητήσεις ή και τις πράξεις σου, και δεν το έχεις καταλάβει. Αν κάτι… πάρεις χαμπάρι φρόντισε να το παρακάμψεις ή να το αναιρέσεις όσο είναι ακόμα καιρός, μήπως και το ξεχάσουν και οι άλλοι. Μια καθυστέρηση είναι φυσική τώρα σε χρήματα που μπορεί να περιμένεις. Μην πάει ο νους σου στο κακό.

Ζυγός (23/9-22/10)

Όλα πηγαίνουν αρκετά καλά τώρα στην αισθηματική σου ζωή και σίγουρα θα βελτιωθούν και τομείς που είχαν πολλά προβλήματα. Η γαλήνη και η ηρεμία που τόσο αναζητάς, είναι ευπρόσδεκτες στη σχέση σου και μπορείς να τις πετύχεις με το κατάλληλο άτομο. Αν δεν κάνεις ανεξήγητες σπατάλες για ρούχα, καλλυντικά, αγαπημένα πρόσωπα, εξόδους και διασκέδαση, τότε έχεις πολλές ελπίδες να σου μείνουν αρκετά χρήματα στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή ή για να καλύψεις βασικές σου ανάγκες που παραμένουν ακάλυπτες.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το διάστημα αυτό μπορεί να είναι γεμάτο ανατροπές αλλά εσένα τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσεις πράγματα που έχεις ήδη ξεκινήσει πολύ πιο πριν. Απέφυγε να κλείσεις μια νέα συμφωνία τώρα και κάνε υπομονή. Ξεκίνα να ψάχνεις για μια νέα κατοικία, αν ξέρεις για τι ψάχνεις, ξεκινώντας με το να μάθεις πρώτα τις ανάγκες σου και τα χρήματα που είσαι σε θέση να διαθέσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μπορεί η σημερινή μέρα να σου ανοίξει πολύ πιο εύκολα δρόμους που πριν ήταν απροσπέλαστοι, αλλά το σίγουρο είναι πως εντελώς ξαφνικά θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θα διαπιστώσεις πως τώρα που μπορείς να έχεις κάποια πράγματα πιο εύκολα, θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν πραγματικά τα θέλεις. Αναζήτησε τα πραγματικά σου συναισθήματα, τώρα που θα μπορείς να μείνεις μακριά από τον πολύ κόσμο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αυτή, είναι μια αρκετά ερωτική ημέρα για σένα, καθώς μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς, δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες. Τόλμησε ότι δεν έχεις τολμήσει μέχρι τώρα, αφού η επιτυχία είναι σίγουρη. Είναι μια υπέροχη μέρα για τα οικονομικά σου, που μπορούν να σημειώσουν μια αξιοσημείωτη άνοδο. Ρίσκαρε εκ του ασφαλούς, για να κερδίσεις τα μέγιστα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας μπορούν να σου δώσουν οτιδήποτε επιθυμείς «στο πιάτο», δίχως να χρειαστεί να προσπαθήσεις και πολύ.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αυτή είναι η μέρα σου! Παρόλα αυτά, η ανάγκη σου για περισσότερη ελευθερία στις σχέσεις σου, μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, μέρα με τη μέρα. Για να διατηρήσεις όμως μια σωστή σχέση, δεν πρέπει να καταπιέζεσαι ακόμα και από τον αέρα που αναπνέεις, γιατί με την υπερβολική ελευθερία σου, διώχνεις τους άλλους. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή φάση, αλλά θα πρέπει να στηριχθείς εξ’ ολοκλήρου στα πόδια σου, κάποια στιγμή. Δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις επειδή θέλεις πολύ να πετύχεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι πειρασμοί μπορεί να είναι γύρω σου πολλοί, αλλά εσύ εφόσον νιώθεις μια σχετική ικανοποίηση από τη σχέση που έχεις, μένεις εκεί που είσαι και δύσκολα θα… λοξοδρομήσεις. Επένδυσε σωστά τα χρήματα σου, τώρα που θα έχεις και τη μεγαλύτερη εύνοια. Φρόντισε μόνο να είναι σε τομείς που θα σου αποδίδουν σταθερά για πολύ-πολύ καιρό. Μια αναμέτρηση με το υποσυνείδητο σου θα ήταν χρήσιμη τώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment