PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 29/11


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 23 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 23 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Οι όψεις της Σελήνης σήμερα δεν καθιστούν την μέρα κατάλληλη να δανείσετε και να δανειστείτε διότι αργότερα θα προκύψουν σοβαρές διαφωνίες. Οι απαιτήσεις των άλλων μπορεί να σας στενοχωρήσουν, για αυτό δείξτε υπομονή.

Ταύρος (21/4-20/5)

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας σήμερα γιατί το πλανητικό σύστημα θα σας γεμίσει με ένταση και περίεργο εκνευρισμό. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και προστριβές με τρίτους.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η αυθόρμητη διάθεση σας σήμερα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ιδέες για καινούργια ενδιαφέροντα με σημαντικές απολαβές μελλοντικά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Για άλλη μια φορά τα άστρα σας υπενθυμίζουν, πριν προχωρήσετε να υπολογίσετε σωστά τα οικονομικά οφέλη σε συνδυασμό τις υποχρεώσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση και οι διαφωνίες θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Αρκετά απαιτητικός και ιδιόρρυθμος εμφανίζετε ο σύντροφος σας σήμερα. Μην του δώσετε λαβή για ξέσπασμα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Πολύ καλή μέρα για σας η σημερινή μιας και οι ιδέες είναι πολλές καθώς και η διάθεση για τις πραγματοποιήσετε.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αξιοποιήστε το χρόνο σας σήμερα. Μελετήστε με σοβαρότητα καινούργιες συνεργασίες και μην υπογράφετε χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Εμπιστευτείτε τους κοντινούς σας και τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει και στο παρελθόν. Προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσάρεστες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αν αυτά που ακούτε δεν σας αρέσουν, αντί να συγκρουστείτε, απλά αδιαφορήστε. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ακούστε κάποιες συμβουλές από τρίτους και μην κάνετε τον παντογνώστη. Στις οικονομικές συμφωνίες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι θα επέλθουν μελλοντικές αλλαγές ως αναφορά τις υποσχέσεις που έχετε εισπράξει.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος και εξετάστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα προσεκτικά. Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Όταν βλέπετε κάποιον, να προσπαθείτε, να βλέπετε και το πρόβλημα του παράλληλα. Οι ωραίες μάσκες επιφυλάσσουν ωραίες απογοητεύσεις. Πιστέψτε στην δική σας δύναμη και θέληση και μην ψάχνετε για «πατερίτσες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment