PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 29/10/2011


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη.

Κριός (21/3-20/4)

Παίξε με τον έρωτα, το φλερτ και γενικότερα με ότι βρεθεί δίπλα σου τώρα που έχεις πολλά περιθώρια να απολαύσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Γιατί από αύριο τα πράγματα σοβαρεύουν. Πολλά χρήματα σε μετακινήσεις και ταξίδια θα χαλάσεις τώρα, αλλά χαλάλι τους αν είναι να περνάς καλά και να ξεδώσεις λιγάκι. Αρκετά κλείστηκες μέσα. Κοντινές ή μακρινές αποδράσεις θα είναι ότι πρέπει για σένα. Ξεκίνα ακόμα και δίχως να το προγραμματίσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σταθερότητά σου κλονίζεται, τουλάχιστον όσον αφορά τις σχέσεις σου, καθώς θα ξανασκεφτείς πολύ σοβαρά να ξαναγυρίσεις πίσω σε μια σχέση που νόμιζες πως είχε τελειώσει. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδα και να αυξήσεις τα έσοδά σου, δουλεύοντας περισσότερες ώρες, ακόμα κι αν χρειαστεί να βρεις μια δεύτερη δουλειά. Αν καταφέρεις και δεις τα πράγματα από τη λογική πλευρά τους, περιορίζοντας με κάθε τρόπο το συναίσθημα, τότε μπορείς να έχεις οτιδήποτε θελήσεις. Τώρα και στο μέλλον.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις ακριβώς από μια σταθερή σχέση, με τα δεδομένα που έχεις τώρα. Γι’ αυτό, βάλε την προς το παρόν σε αναμονή, μέχρι να δεις τι θα την κάνεις. Τώρα, μπορείς να περιμένεις μια σταδιακή αύξηση των οικονομικών σου, για να πάρεις κι εσύ μιαν ανάσα, παρόλο που τα πάγια έξοδα που έχεις, είναι ακόμα αρκετά. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, δίχως να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η αναμέτρηση με το παρελθόν στον ερωτικό τομέα θα είναι σκληρή αλλά εσύ έχεις τα κότσια πλέον να το αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να δεις βαθιά μέσα σου, τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις και αμέσως μετά κυνήγησέ το. Επανεξέτασε τώρα κάποιες παλαιότερες ενοχλήσεις που είχες στην υγεία σου ή κάποιες καινούργιες που έχεις το τελευταίο διάστημα.

Λέων (23/7-23/8)

Πρέπει να καλύψεις όλες τις ανοιχτές πληγές που έχεις ανοίξει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να κάνεις πολλά από τα όνειρά σου πραγματικότητα. Νέοι στόχοι μπορούν τώρα να ανανεώσουν το θολό τοπίο της καριέρας σου, αφού οι νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, αξίζουν τουλάχιστον την προσοχή σου. Πρόσεχε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να καλύψεις το χαμένο χρόνο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα υπερισχύουν, γι’ αυτό, και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα στις σχέσεις σου και στην κατάληξή τους. Συζήτησέ το πρώτα με το σύντροφο για να δεις αν συμφωνεί ή όχι. Αναζήτησε τη χρυσή τομή, ανάμεσα σε δουλειά και αισθηματικά ζητήματα. Είναι ένα καλό διάστημα για να βάλεις νέους στόχους και να φροντίσεις τον τρόπο που θα οργανωθούν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πιο πιθανό είναι τώρα να δώσεις την εντύπωση στους άλλους πως δεν εννοείς και εκατό τοις εκατό όσα λες, αφού θα αλλάζεις γνώμη για τις αισθηματικές σου σχέσεις, την αφοσίωσή σου και τις προτιμήσεις σου. Καλύτερα να μη λες τίποτα, παρά να χρειαστεί να το πάρεις πίσω. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρεις μεγάλα ρίσκα τόσο στην καριέρα σου, όσο και στα οικονομικά σου. Προχώρησε με αργά αλλά σταθερά βήματα, οτιδήποτε κι αν προκύψει.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Καλύτερα να τελειώσεις μια σχέση που δεν έχεις τίποτα άλλο πλέον να πάρεις ή να δώσεις, από το να καταφύγεις σε μια νέα, παράλληλη, και συγχρόνως παράνομη, που θα σου δίνει την ένταση, το πάθος, το μυστήριο και την ίντριγκα που έχεις ανάγκη. Φρόντισε διατηρήσεις μια σταθερότητα σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που ζητάς, για να μπορέσεις να πετύχεις μια μεγάλη αύξηση των εισοδημάτων σου και να τη σταθεροποιήσεις κιόλας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μια νέα σχέση ή η σταθεροποίηση μιας παλαιότερης, είναι ότι καλύτερο για να σε κάνει να αισθανθείς υπέροχα. Οι σχέσεις σου περνάνε γενικότερα από μια φάση αναθεώρησης, καθώς προσπαθείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που νιώθεις πως δεν σου ταιριάζουν. Με το να το παίζεις σε διπλό ταμπλό, δεν θα πετύχεις και πολλά, γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγεις. Περιόρισε όσο μπορείς τα έξοδα που κάνουν οι άλλοι για σένα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αν δεν καταφέρεις να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία για να βάλεις μια τάξη στην αισθηματική σου σχέση ή για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πιο πιθανό είναι να το κάνει εκείνο για σένα. Είναι πολύ πιθανό, να δουλεύεις περισσότερο απ’ όσο αμείβεσαι τώρα, ιδιαίτερα αν δουλεύεις για κάποιον άλλον. Δούλεψε όσο το δυνατόν δίχως άλλη βοήθεια, για να έχεις και καλύτερα αποτελέσματα. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι’ αυτό περιόρισέ την όσο περισσότερο μπορείς.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ασχολήσου περισσότερο με τον ερωτικό σου σύντροφο και τα παιδιά –εφόσον έχεις. Όλα εξαρτώνται από σένα και τις δικές σου κινήσεις προκειμένου να φτιάξει η οικονομική σου κατάσταση προς το καλύτερο. Μη δοκιμάζεις πράγματα που έχουν αποτύχει κατά το παρελθόν ή δεν σου έδιναν αυτά που είχες ανάγκη.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, βάζοντας στην άκρη τις όποιες ασήμαντες διαφωνίες υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο. Μην αφήσεις τα οικογενειακά προβλήματα να εμπλακούν στη δουλειά σου, γιατί τότε είναι που θα χάσεις τον έλεγχο της κατάστασης. Αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο θα γίνουν, είτε το θέλεις, είτε όχι, γι’ αυτό, μην αντιστέκεσαι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment