PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 29/1


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 26 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 26 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα κληρονομικά και ίσως κάνετε ξεκαθαρίσματα σε παλιότερα προβλήματα με τα οικογενειακά σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Οι πλανήτες σήμερα θα σας ξεσηκώσουν συναισθηματικά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Αποδράστε με φίλους.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα άστρα σήμερα ευνοούν συζητήσεις και συμφωνίες. Μιλήστε με χαμηλούς τόνους στο σύντροφο σας και φανείτε διαλλακτικοί στις απαιτήσεις του.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Δεν συντρέχει κανένας λόγος αμφισβήτησης. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας.

Λέων (23/7-23/8)

Συναναστραφείτε με ανθρώπους και μην τους πληγώνετε με την αυταπάρνηση σας. Τα άστρα σήμερα σας δημιουργούν εσωστρέφεια.

Παρθένος (24/8-22/9)

Προσοχή στις παράνομες σχέσεις. Τα άστρα σήμερα σας προκαλούν ερωτικές και επαγγελματικές εξαπατήσεις. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Ζυγός (23/9-22/10)

Χαμηλώστε τους τόνους, προσοχή στις εντάσεις και τις συγκρούσεις στις σχέσεις σας. Κρατήστε παθητική στάση και μην το παρακάνετε προκαλώντας αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το πρόγραμμα φορτωμένο και σήμερα. Μην αρνηθείτε τις συμβουλές των κοντινών σας. Θα είναι προς όφελος σας. Νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας σύντομα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Κάποιο παλιό χρέος θα σας χαλάσει τη διάθεση. Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν οικονομικές συναλλαγές.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η ένταση και η κούραση επιβαρύνει την υγεία σας. Προσοχή στις μετακινήσεις. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε σήμερα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαπληκτισμούς και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ξεχάστε την καθημερινότητα, βγείτε έξω και διασκεδάστε μέχρι πρωίας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και χαλαρώστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment