PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 2/9


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κριός (21/3-20/4)

Ιδιαίτερα ερωτική προβλέπεται η μέρα αυτή για σένα, καθώς φαίνεται πως υπάρχει ένα μεγάλο πάθος που θέλεις να το ζήσεις έντονα, ακόμα κι αν δεν προμηνύει τα καλύτερα για το αύριο. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις με τη ζήλια και την κτητικότητα, γιατί μπορεί να διαλύσεις ότι καλό έχεις χτίσει μέχρι στιγμής στον ερωτικό τομέα. Μη φοβηθείς να τα δώσεις όλα, για κάτι που αξίζει πολύ. Μείωσε όσο γίνεται τα έξοδά σου γιατί η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βάλει μέσα και να αναγκαστείς ακόμα και σε εξωτερικό δανεισμό.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ασυνεννοησία και πολλά μπερδέματα θα έχουν όλες σου οι σχέσεις τώρα, και δεν θα είναι εύκολο να ξεμπερδέψεις τουλάχιστον μαζί τους. Οι άλλοι θα είναι αρκετά επιθετικοί μαζί σου και οι εντάσεις θα είναι πολύ συχνές. Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο, προσπαθώντας να σβήσεις έτσι τις πολλές «φωτιές».

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι πολλές δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, δρουν ανασταλτικά για την ερωτική σου ζωή, κι αυτό το νιώθεις ήδη πολύ έντονα. Όσο δύσκολο κι αν σου είναι, μη χάσεις τώρα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να ενισχύσεις τον ερωτικό τομέα, γιατί θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει με τίποτα. Φρόντισε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη, αλλά προσπάθησε να βάλεις λίγη περισσότερη οργάνωση στη ζωή σου για να τα προλαβαίνεις όλα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Χαμός γίνεται στον αισθηματικό τομέα τώρα, καθώς φαίνεται πως η ζήτησή σου όσο πάει και αυξάνεται. Μην αποφεύγεις τις νέες γνωριμίες, γιατί μπορεί να κρύβεται ανάμεσά τους ένα πρόσωπο που έχει να σου προσφέρει πολλά. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία τουλάχιστον να γνωριστείς καλύτερα μαζί του και μετά αποφασίζεις για το επόμενο βήμα. Σταμάτα να ελέγχεις συνεχώς τα συναισθήματά σου, εξαιτίας του φόβου της απόρριψης και της απογοήτευσης. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Λέων (23/7-23/8)

Είναι μια περίοδος, όπου θέλεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση που έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και σε κάνει να περνάς όμορφα. Μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει κατακόρυφα τώρα, κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς σε θέματα καριέρας. Μην έχεις αναστολές για να κάνεις τη σκέψη, πράξη. Προσπάθησε να βρεις τα κατάλληλα άτομα, που θα στηρίξουν τις νέες σου προσπάθειες και θα μπορείς να συνεργαστείς σωστά μαζί τους.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αυξημένο θα είναι το φλερτ, το παιχνίδι με τον έρωτα, μέσα από ματιές και νέες γνωριμίες γεμάτες μυστήριο και έντονο ενδιαφέρον τώρα. Οι συχνές μετακινήσεις και βόλτες σου με διάφορες παρέες, μπορεί να φέρουν κάποια νέα άτομα στη ζωή σου, και θα σε βάλουν και πάλι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Πρόσεξε πολύ κάθε σου βήμα, αν θέλεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση τώρα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μην αφήσεις να χαθεί ούτε μία ευκαιρία που θα σου δοθεί για να αυξήσεις τα οικονομικά σου και φρόντισε να βάλεις και κανένα ευρώ στην άκρη για πιο δύσκολες μέρες που πιθανό να έρθουν και για σένα. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να βελτιώσεις στο μέγιστο τα οικονομικά σου και να πάρεις μια γερή ανάσα. Φρόντισε να κάνεις εύστοχες στρατηγικές κινήσεις και συνεργασίες που θα σου αποφέρουν πολύ περισσότερα έσοδα γιατί τα χρειάζεσαι.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πολλές νέες σχέσεις, που θα είναι μάλλον περαστικές από τη ζωή σου, θα σε κάνουν να αισθανθείς υπέροχα. Εκμεταλλεύσου τώρα τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που νιώθεις και κυνήγησε αυτά που θέλεις, μέχρι τελευταίας πτώσης, που μάλλον… δεν θα χρειαστεί. Δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για να διατηρήσεις παράλληλα δύο αισθηματικές σχέσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι πολύ σύντομα να σε ανακαλύψουν και να τις χάσεις και τις δυο.

Τοξότης (23/11-21/12)

Καλό θα ήταν να απομονωθείς λίγο, προκειμένου να πετύχεις σημαντικά πράγματα και να σκεφτείς για το μέλλον σου. Καιρός να κάνεις ένα βήμα μπροστά στις αισθηματικές σου σχέσεις, επουλώνοντας μια και για πάντα τις πληγές του παρελθόντος. Δώσε όλο σου το είναι σε μια σχέση που αξίζει πολλά. Ότι κι αν γίνει, μην κάνεις τίποτα που μπορεί να εκθέσει τους αγαπημένους σου ή να χαλάσει μια σημαντική σχέση.

Αιγόκερως (22/12-19
/1)

Τόλμησε και διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς. Κάνε νέες γνωριμίες, αλλά απέφυγε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες με άτομα ασταθή, αν θέλεις να κρατήσουν λίγο παραπάνω. Προσπάθησε να είσαι όσο γίνεται πιο συνεπής στις σχέσεις σου και να κάνεις πράξη όσα υπόσχεσαι, γιατί θα αρχίσουν τα παράπονα από μεριάς των αγαπημένων σου.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις σκέψεις και συναισθήματα για σχέσεις που ήδη υπάρχουν ή που τελείωσαν άδοξα. Δεν είναι όμως και το καλύτερο διάστημα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί σίγουρα θα το μετανιώσεις. Συζήτησε αυτά που σε απασχολούν και μην τα κρατάς μέσα σου, γιατί δεν κάνει καλό ούτε σε σένα, αλλά ούτε και στην ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η σημερινή ημέρα, υπόσχεται καταστάσεις πολύ έντονες στην αισθηματική σου ζωή, με κυρίαρχη την ένταση και τις πολλές διεκδικήσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τη μεγάλη σου πέραση στους άλλους, όσο είναι καιρός, για να αιχμαλωτίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει να βάλεις άμεσα ένα σωστό πρόγραμμα στα έξοδά σου και να φροντίσεις να καλύψεις τις οφειλές σου στην ώρα τους, για να μην αντιμετωπίσεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment