PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 28/7


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κριός (21/3-20/4)

Οι κατακτήσεις συνεχίζουν να είναι αμέτρητες, και μάλλον θα μπερδέψεις τώρα το παρόν με το παρελθόν. Μην ξύνεις παλαιότερες πληγές αν δεν μπορείς ακόμα να υποστείς και τις συνέπειες που συνεπάγονται. Επένδυσε στον έρωτα και δεν θα το μετανιώσεις. Σταθεροποίησε τα αισθηματικά σου για να μπορείς να λειτουργήσεις και στους υπόλοιπους τομείς το ίδιο καλά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή ημέρα ανεβάζει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και μπορείς τώρα να συζητήσεις με τους άλλους τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και να κερδίσεις πολλά από τις συζητήσεις αυτές. Χρησιμοποίησε την έντονη κοινωνικότητά σου για να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις νέους φίλους. Κάνε τώρα όλα τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τις συμφωνίες που έχεις ήδη κατά νου.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μια ιδιαίτερα δοτική ημέρα για σένα, όπου θα εισπράξεις πολλά δώρα κυρίως σε αισθηματικό επίπεδο. Φρόντισε να ανταποδώσεις στα άτομα που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Μην ξεκινήσεις βέβαια ένα ατελείωτο shopping therapy, αμέσως μόλις πιάσεις στα χέρια σου κάποια παραπάνω χρήματα, γιατί πώς θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις μετά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Θετικά είναι τα νέα σήμερα για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι το μέλλον σε ότι κάνεις και να μην αφήσεις τον εαυτό σου παντελώς δίχως άμυνες για να μην πληγωθείς. Μπορείς να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα που θα αποδώσουν τα μέγιστα, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Κάνε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου, δίχως όμως να επιβαρύνεις τους άλλους γι’ αυτά.

Λέων (23/7-23/8)

Δεν χρειάζεται να συνεχίσεις να δίνεις σε άτομα που σε έχουν προδώσει κατά το παρελθόν, γιατί πολύ σύντομα θα το ξανακάνουν και τότε θα είναι πολύ αργά για να προλάβεις να κάνεις πίσω. Σχέσεις και συνεργασίες απαιτούν από σένα περισσότερο χρόνο να τους αφιερώσεις και ίσως θα πρέπει να τον βρεις για να μην τις χάσεις. Καλά θα κάνεις να το προσπαθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις, αν θέλεις να επιβιώσουν. Μείνε μέσα ή κάνε μια κοντινή βόλτα και σκέψου καλύτερα κάποια πράγματα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δεν θα πρέπει να μπερδέψεις το παρελθόν με το παρόν, γιατί θα χαλάσεις ότι καλό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αισθηματική σου ζωή. Τόλμησε να διατηρήσεις μια σταθερότητα και να παραμείνεις εκεί που βρίσκεσαι. Είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσουν τώρα κάποια χρήματα που περιμένεις. Κάνε λίγο υπομονή, και πολύ σύντομα θα τα έχεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το μυαλό σου είναι συνεχώς σε θέματα πιο πρακτικά και ίσως να παραμελήσεις λίγο σήμερα την ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα στη δουλειά και τη διασκέδαση και δώσε περισσότερη σημασία σε εκείνους που έχεις παραμελήσει. Μπορεί να νιώθεις πως το διάστημα αυτό είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο και να κάνεις ένα ακόμα βήμα σε θέματα αισθηματικά, αλλά θα πρέπει να το πάρεις πολύ στα σοβαρά για να πετύχει οτιδήποτε. Οργανώσου λίγο περισσότερο ώστε να τα προλαβαίνεις όλα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι αποκαλύψεις στα ερωτικά σου έρχονται από κει που δεν το περιμένεις, αλλά δεν θα πρέπει να ενεργήσεις πριν εξακριβώσεις την ορθότητά τους. Οι διαπραγματεύσεις για θέματα που αφορούν την καριέρα σου, δίνουν και παίρνουν. Ήρθε η ώρα κάποιοι να μάθουν πως είσαι ιδιαίτερα σκληρός διαπραγματευτής. Μην υποχωρήσεις εύκολα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σεξ και έρωτας σε βοηθούν να υποδεχτείς τη σημερινή ημέρα, με μια σειρά από νέες αισθηματικές προτάσεις και κατακτήσεις που μάλλον δεν θα ξέρεις τι να τις κάνεις πλέον. Οι πλανητικές επιρροές της ημέρας, φέρνουν μαζί τους πολλές νέες προτάσεις, που καλό θα ήταν να εξετάσεις, προκειμένου να ανέβεις ένα ακόμη σκαλοπάτι στην καριέρα σου. Πολέμησε για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μια δυνατή και σταθερή σχέση δεν κινδυνεύει μπροστά στην ανάγκη σου για περισσότερη ελευθερία και αλλαγές, γι’ αυτό, μη φοβάσαι να εκφράσεις τις σκέψεις και τα «θέλω» σου στους άλλους. Νέες σχέσεις και συνεργασίες καλό θα ήταν να γίνουν με πρόγραμμα και την κατάλληλη στιγμή, για να πάνε καλά. Μη χαρίζεις χρήματα δεξιά και αριστερά, σε ανθρώπους που δεν σου έχουν προσφέρει τίποτα μέχρι στιγμής.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πολλές νέες ευθύνες θα έχεις σήμερα και μια όχι και τόσο καλή διάθεση. Έχεις πολλά να σκεφτείς και θα αλλάξεις πολλές φορές γνώμη για τις μέχρι τώρα κινήσεις σου. Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις και να προσπαθήσεις να διορθώσεις λάθη που αναγνωρίζεις πλέον πως έχεις κάνει. Φρόντισε μόνο να κινηθείς άμεσα και να κάνεις όλες τις σωστές κινήσεις για να πείσεις και τους άλλους.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι πλανητικές επιρροές της σημερινής ημέρας, έρχονται για να σου φέρουν αισθηματικά οτιδήποτε έχεις θελήσει περισσότερο εδώ και καιρό. Αγάπη, συντροφικότητα και σταθερότητα. Απόλαυσε τον έρωτα και τις μικρές χαρές της ζωής, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες που πέρασες. Προσπάθησε να ομορφύνεις τη ζωή σου, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν πραγματικά. Περιόρισε τις πολύ ακριβές αγορές, στο ελάχιστο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment