PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 28/4


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 25 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 25 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Γεγονότα, τόσο στις σχέσεις όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, που είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα δημιουργώντας ανασφάλεια στο να κινηθείτε, ξεκαθαρίζουν. Σημαντικές αλήθειες βγαίνουν στο προσκήνιο, δίνοντάς σας σημαντικές ευκαιρίες αλλά και ψυχικό σθένος.

Ταύρος (21/4-20/5)

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι από διαδοχικά γεγονότα και καταστάσεις. Η σημερινή μέρα ευνοεί την επαφή με δικούς σας ανθρώπους και σας δίνει το χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Εγκάρδιες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλάζουν τη διάθεσή.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η σημερινή μέρα φέρνει κοντά σας πρόσωπα που θέλουν να σας βοηθήσουν. Ακούστε προσεκτικά αυτό που έχουν να σας πουν και συζητείστε μαζί τους με ανοιχτή καρδιά αυτά που σας απασχολούν. Οι λύσεις που θα προκύψουν θα σας ανακουφίσουν και θα σας δώσουν διεξόδους.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το γενικό κλίμα της ημέρας σας δημιουργεί κυκλοθυμική διάθεση. Από τη μία αισθάνεστε ότι καινούργια πράγματα ανοίγονται γύρω σας και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές, και από την άλλη νοιώθετε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις του παρελθόντος. Συζητήσεις με πρόσωπα που είναι κοντά σας, σας δίνουν λύσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Κινητοποίηση σε λύσεις που αφορούν πρακτικά θέματα και σας απασχολούν έντονα την τελευταία περίοδο. Αν σκέφτεστε κάποια αγορά ή επαγγελματική εξέλιξη, είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε τον τρόπο που θα την πραγματοποιήσετε. Συζητήστε το με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας δώσουν σημαντικές ιδέες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Κρατήστε απόσταση ασφαλείας από όσα προκύπτουν σήμερα και δείχνουν εκ πρώτης δελεαστικά σε κάθε τομέα, χωρίς όμως να χάσετε τον ενθουσιασμό σας. Σημαντικοί παράγοντες για την αξιολόγησή τους ακόμα απουσιάζουν, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, όση και να είναι η έξωθεν πίεση. Κινηθείτε αξιοποιώντας τις ευκαιρίες σοφά και σταθερά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας σε κάθε τομέα και κινηθείτε με θετική διάθεση, αποφεύγοντας απλά υπερβολές και εξιδανικεύσεις, τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Πρόσωπα και καταστάσεις που προσεγγίζετε αυτή την περίοδο θα σας ανοίξουν τον δρόμο σε μια νέα πορεία πραγμάτων.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Χειριστείτε με ψυχραιμία και σταθερότητα οικογενειακές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις, θέτοντας ξεκάθαρα τα όριά σας και αποφεύγοντας να φθαρείτε. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε κάποια αγορά, η περίοδος αυτή σας ευνοεί ιδιαίτερα, αρκεί να ελέγξετε προσεκτικά κάθε παράμετρο. Για τους αδεσμεύτους, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα χρειαστούν μέτρο και σταθερότητα στα κριτήρια σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Έντονη κινητικότητα για εσάς σε όλους τους τομείς. Καινούριοι δρόμοι ανοίγονται στην ζωή σας και νέες γνωριμίες θα σας ανανεώσουν. Επαγγελματικά, ήρθε η ώρα των ουσιαστικών επιλογών αλλά και ευκαιριών. Αποφύγετε τις παγίδες.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις και συζητήσεις που μπορεί να μεταφερθούν διαστρεβλωμένες και να σας εκθέσουν. Οικονομικά ζητήματα μπορούν να κινηθούν θετικά αλλά δώστε προσοχή σε μετακινήσεις, γιατί μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος μέσα από ανατροπές και καθυστερήσεις. Αποφύγετε συζητήσεις που περιέχουν αντιπαλότητα με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Φίλοι και συνεργάτες διάκεινται θετικά απέναντι σε ζητήματα που σας απασχολούν, δίνοντάς σας βοήθεια και συναισθηματική υποστήριξη. Αποφύγετε να δώσετε εύκολες υποσχέσεις ή να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, έχετε την τιμητική σας, αλλά αποφύγετε μπερδεμένες καταστάσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η σημερινή μέρα, θα είναι γεμάτη κοινωνικότητα και συζητήσεις. Η επαφή σας με αγαπημένα πρόσωπα, σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Αποφύγετε επίπονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, χειριστείτε προσεκτικά τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment