PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 27/8


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Κριός (21/3-20/4)

Ο έρωτας είναι το α και το ω για σένα τώρα, αφού φαίνεται πως σε… εμπνέει ιδιαίτερα η περίοδος αυτή για πάσης φύσεως απολαύσεις, δίχως όρια και κανόνες. Προσπάθησε να αφήσεις απ’ έξω κάποια άτομα της οικογενείας σου που προσπαθούν να αναμιχθούν στην καριέρα σου γιατί δεν θα σε ωφελήσουν. Είναι ίσως η καλύτερη μέρα για να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, να χαρείς τον έρωτα, τα δώρα και την προσοχή που έχουν να σου προσφέρουν οι άλλοι.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου χαλάσει τώρα τη διάθεση για χαρά και διασκέδαση. Κατέκτησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παίρνοντας εσύ τα ηνία της ερωτικής σου ζωής. Βγες έξω, πήγαινε μια βόλτα και διασκέδασε τώρα, δίχως να σκεφτείς τίποτα, αφήνοντας ακόμα και όλες σου τις δουλειές πίσω.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ημέρα αισθηματικών διεκδικήσεων είναι η σημερινή, όχι από μεριάς σου, αλλά από μεριάς των άλλων. Μπορείς ακόμα και τώρα να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, σταματώντας τις υπερβολικές παροχές σε πρόσωπα της οικογενείας σου, που μάλλον το έχουν παρακάνει. Πολλές νέες ευκαιρίες, να κάνεις πράγματα που σε εκφράζουν θα έχεις τώρα. Μην τις χάσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η σημερινή μέρα, μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο σημαντικό σου όνειρο σε θέματα αισθηματικά, αρκεί να έχεις θετική σκέψη… Ιδανική ημέρα για να σταθεροποιήσεις όλα αυτά που έχεις ήδη πετύχει, σχέσεις, δουλειά καθώς και να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Προχώρα με τόλμη και αποφασιστικότητα.

Λέων (23/7-23/8)

Παλιοί και νέοι έρωτες μπερδεύονται στα πόδια σου και μάλλον θα προσπαθήσουν να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Εσύ θα πρέπει να τους αγνοήσεις και να σταθείς στο ύψος σου, παραμένοντας σε μια σχέση που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και συνεχίζει να σου δίνει πολλά. Περιόρισε τα έξοδα όσο μπορείς περισσότερο. Ξεκίνησε οτιδήποτε καινούργιο μετά από σωστή οργάνωση, γιατί αλλιώς θα αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα που δεν λύνονται κσι εύκολα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μάλλον θα χρειαστεί, να αλλάξεις πολλές γνώμες μέσα στη μέρα αυτή σε θέματα αισθηματικά και σχέσεων, καθώς κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Η αναμέτρηση με το παρελθόν έφτασε. Πρόσεξε λίγο περισσότερο τα θέματα της υγείας σου, ιδιαίτερα εκεί που έγιναν ή συνεχίζουν να γίνονται καταχρήσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Καλό θα ήταν να προσέχεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις τώρα, και ιδιαίτερα αν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση. Θα πρέπει να φροντίσεις να έχεις καθαρή τη συνείδηση σου, και να μην έχεις κάνει παρασπονδίες για να μη λήξει άδοξα. Τα πράγματα για τα οικονομικά σου είναι ιδιαίτερα θετικά, γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνεις όλες τις κινήσεις σου τώρα, αν θέλεις να τα αυξήσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα θα σε επαναφέρει στη λογική, αντί να σε κάνει να ξεφύγεις τελείως. Η αισθηματική σου σχέση σε χρειάζεται, κι εσύ μάλλον θα αναβάλεις σχεδόν τα πάντα για να είσαι κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η καριέρα σου βρίσκεται στην καλύτερή της φάση παρόλο που θα πρέπει να συνηθίσεις κάποιες αναβολές.

Τοξότης (23/11-21/12)

Κάνε και καμιά θυσία για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… αν συνεχίζει βέβαια να σε ενδιαφέρει ακόμα και δεν έχεις βαρεθεί με τον καιρό. Μάλλον χρειάζεσαι ένα μικρό διάλλειμα από όλους και από όλα, γι’ αυτό φρόντισε με την πρώτη ευκαιρία να ταξιδέψεις όσο πιο μακριά γίνεται από τα προβλήματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν. Το έχεις ανάγκη, κι ας μην το ξέρεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ο έρωτας θέλει θάρρος και τόλμη, και μπορείς να τα βρεις και τα δύο αν ρίξεις μια καλή ματιά μέσα σου. Βάλε ένα οριστικό τέλος σε παλαιότερες ιστορίες που δεν σε ωφελούσαν και προχώρα μπροστά. Μη φοβάσαι να ρισκάρεις. Σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις μια αγορά που θα ξοδεύσεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μια καινούργια συναρπαστική σχέση που μπορεί να ξεκινήσει τώρα εντελώς ξαφνικά, θα δώσει νέα πνοή στα αισθηματικά σου. Αν αξίζει, φρόντισε να την κρατήσεις, αλλιώς προσπάθησε να την προσπεράσεις, όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Ξαφνικά έξοδα συνεχίζουν να σε βγά
ζουν απ’ το πρόγραμμά σου. Νέες σχέσεις και συνεργασίες, καλό θα ήταν να αρχίσουν όταν θα τις έχεις τσεκάρει από κάθε πλευρά, αν θέλεις να παραμείνουν σταθερές στη ζωή σου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ρίξε τους τόνους, αν δεν θέλεις να τελειώσει εδώ, κάτι πολύ όμορφο στον ερωτικό τομέα. Πολύ δουλειά σε περιμένει τώρα, καθώς φαίνεται πως τα θέματα της καριέρας σου είναι πολύ πιο σημαντικά απ’ οτιδήποτε πλέον. Κάνε τις επιλογές σου, στηρίξου στη λογική αποφεύγοντας σε μεγάλο βαθμό το συναίσθημα, και αυτή τη φορά θα κερδίσεις εσύ και όχι οι άλλοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment