PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 27/5


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 24 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 24 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Μία καλή ημέρα να συναντήσετε τους φίλους σας και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Σήμερα θα διαφοροποιηθεί η αισθηματική σας ζωή. Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η επικοινωνίας σας με το σύντροφο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που είναι στο πλευρό σας. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε ενώ δεν αποκλείετε να παρουσιαστούν και κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θα σας παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα και κάποια από αυτά θα γίνουν για καθαρά συναισθηματικές σας ανάγκες. Τα αισθήματα σας ασκούν τρομερή δύναμη στη ζωή σας και σας κάνουν ευχάριστους και αισιόδοξους. Ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με το σύντροφο.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι σχεδιάζετε πως θα περάσετε τη μέρα σας με τον αγαπημένο/η σας. Τα σχέδιά σας εκπληρώνονται. Η διάθεσή σας, σας κάνει ανατρεπτικούς αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των δικών σας ανθρώπων.

Λέων (23/7-23/8)

Η αισθηματική σας ζωή μετά από τις δοκιμασίες που πέρασε ενισχύεται απ’ τις πλανητικές επιδράσεις και εσείς αισθάνεστε να σταθεροποιείται. Εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας για διασκέδαση με κάποια ευχάριστη παρέα και αφήστε κάποιες υποχρεώσεις για λίγο έξω από το πρόγραμμα σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το ζητούμενο σήμερα είναι να διατηρήσετε την ηρεμία σας να αποδειχθείτε ευέλικτοι αποποιούμενοι δογματισμούς και προσκολλήσεις στο χθες. Για τους αδέσμευτους Παρθένους παρουσιάζονται σήμερα διαμέσου του φιλικού περιβάλλοντος κάποιες καινούργιες γνωριμίες.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα η Σελήνη δίνει ξανά χρώμα στην αισθηματική σας ζωή που εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει το νόημά της. Εκφράστε άφοβα τις επιθυμίες σας. Οι κοινωνικές σας φίλοι μου επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Καθώς φαίνεται κάποιες κοινωνικές και οικογενειακές αναγκαιότητες σας αναγκάζουν να συμπεριφερθείτε με τρόπο που είναι αντίθετος με τις πεποιθήσεις σας. Η σχέση σας θα συναντήσει διάφορα προβλήματα εξαιτίας της εριστικής σας διαθέσεως που θα προέρθει από κάποια επαγγελματικά προβλήματα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι κινήσεις και οι σκέψεις σας θα επηρεαστούν περισσότερο από την παιδική σας ηλικία και κάποια βιώματα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματά του και να χαρεί τις ιδιαίτερες στιγμές που θα προκύψουν με το σύντροφο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Διάφορα έξοδα θα προκύψουν τώρα για την ψυχαγωγία σας μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Ιδιαίτερα ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση. Κάποιοι από εσάς θα «μπουν» στα έξοδα για να ικανοποιήσουν κάποια συναισθήματά τους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μία προσωρινή αισθηματική ένταση πιθανόν να διαταράξει τη ζωή σας. Φροντίστε να μην τεντώσετε το σχοινί στη σχέση σας. Σήμερα το βράδυ θα αναζητήσετε τρόπους για να ξαναβρείτε την ψυχική ηρεμία και γαλήνη σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα θα έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας ενώ εσείς θα είστε αρκετά πιο πρακτικοί και αναλυτικοί. Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητικά για τα αισθηματικά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment