PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 27/11/2011


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κριός (21/3-20/4)

Καλύτερα να ενδώσεις τώρα σε μια σχέση που θα σου δώσει ηρεμία και σταθερότητα για πολύ καιρό, γιατί θα σου κάνει πολύ καλό. Μπορεί να σου λείψουν κατά βάθος οι έντονες καταστάσεις, οι ίντριγκες και σχέσεις που σε κρατούσαν συνεχώς σε εγρήγορση, αλλά καλό θα σου κάνει ένα διάλειμμα από όλα αυτά. Φρόντισε μόνο να είσαι ψυχή και σώμα εκεί και να μην κάνεις… παρασπονδίες για να μπορέσει να λειτουργήσει αυτή η σχέση σωστά. Δώστα όλα σε θέματα επαγγελματικά και σταθεροποίησε ότι έχει περισσότερη αξία στη ζωή σου και σε γεμίζει δύναμη στην καθημερινότητά σου.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα αλλάξεις πολλές φορές γνώμη για ανθρώπους που αφορούν άμεσα την αισθηματική σου ζωή, παρόλο που συνήθως είσαι «βράχος». Πρόσωπα και καταστάσεις θα σε μπερδέψουν αρκετά, ώστε να κλονίσουν τις αποφάσεις σου. Πολλά θα είναι τα έξοδα που θα έχεις και σήμερα. Δώστα όλα μόνο όταν δεις πως μπορούν να πιάσουν τόπο και δεν θα πάνε όλες οι θυσίες σου, στράφι.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θα πρέπει να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν με το έτερον ήμισυ, πολύ πριν πάρεις αποφάσεις που μπορεί να είναι μοιραίες για το μέλλον της σχέσης σου. Αν υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ σας, προσπάθησε να εκφράσεις όλα τα παράπονά σου με όμορφο τρόπο και να διαπραγματευτείς, αλλιώς καλύτερα να μην το προσπαθήσεις καν. Φλερτ και έντονο ερωτικό παιχνίδι, μπορούν να σε βάλουν σε… περιπέτειες. Φωτιά και λαύρα ο ερωτικός τομέας, και μπορεί να περάσεις πολύ έντονες στιγμές. Απόλαυσέ το.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή για να ασχοληθείς περισσότερο με τις λεπτομέρειες στην αισθηματική σου ζωή. Λεπτομέρειες, που καμιά φορά μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα κουραστικές για τους άλλους. Περιόρισέ τις, για να μην αποκλείσεις… τον μισό αντρικό πληθυσμό από τη ζωή σου. Η σημερινή ημέρα μπορεί να σου φέρει πολύ δουλειά και πιθανό να παραμελήσεις τον τομέα των σχέσεων, αλλά αυτό δεν θα είναι καθόλου δίκαιο. Νέες σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να σου αναπτερώσουν το ηθικό και να σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα.

Λέων (23/7-23/8)

Αν διοχετεύσεις όλη αυτή την ένταση στον ερωτικό τομέα, τουλάχιστον για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση και υπέροχες στιγμές. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου όταν υπάρχουν ασήμαντες διαφωνίες, και μη σε πιάνει ο εγωισμός, γιατί μπορεί να καταστρέψει ότι πιο όμορφο έχεις δημιουργήσει. Πολύ δουλειά σε περιμένει τώρα, ενώ θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο για να τα προλαβαίνεις όλα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Όλα για τον έρωτα είναι το σύνθημά σου τώρα, καθώς είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, δίχως να απαιτείς και πολλά από τους άλλους. Η σημερινή ημέρα θα σου φέρει πολλές κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, ενώ θα μπορείς να δημιουργήσεις ή να διατηρήσεις μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση. Προσπάθησε να μην αφήσεις άλλα άτομα, ιδιαίτερα μέσα από τον οικογενειακό σου χώρο, να ανακατευτούν στην προσωπική σου ζωή, γιατί τότε μπορεί να «κόψει το γλυκό». Ρίξτο έξω τώρα, με περισσότερες εξόδους και διασκεδάσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σοβαρεύουν τώρα τα πράγματα για σένα και αναζητάς κάτι πιο σταθερό στις σχέσεις σου, αφού μάλλον βαρέθηκες τα εφήμερα. Πάρε το απόφαση και πρότεινε στο ταίρι που έχεις ήδη επιλέξει να συγκατοικήσεις, αυτό που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Τα πράγματα σίγουρα θα είναι καλύτερα για τη σχέση σας, εφόσον το κάνετε, αρκεί να μην το αναβάλετε άλλο.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Παρόλο που τώρα αρχίζεις να συνειδητοποιείς κάποια πράγματα, είναι καιρός να πάρεις και κάποιες αποφάσεις, ώστε να κατασταλάξεις όσον αφορά την ερωτική σου ζωή. Οι εύκολες και πολλαπλές κατακτήσεις, αρχίζουν να μειώνονται και μαζί τους και οι πολλαπλές σου επιλογές. Σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να αράξεις σε μια σχέση που έχει πολλά να σου πει και να σου δώσει. Μετακινήσεις, συζητήσεις και ταξίδια, μπορούν τελικά να σου φέρουν απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα που έχεις θέσει για όλους τους τομείς.

Τοξότης (23/11-21/12)

Πραγματικά, τώρα μπορείς να έχεις ότι ακριβώς επιθυμείς, αρκεί να είναι λογικά εφικτό και να βάλεις ελαφρώς κι εσύ το χεράκι σου. Μη διστάσεις να ζητήσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι θέλεις, και να δεις πως θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, δίχως να χρειαστεί να προσπαθήσεις και πολύ. Δώσε στους άμεσα ενδιαφερόμενους να καταλάβουν τα πραγματικά σου αισθήματα, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Δεν είναι αυτό το κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στον τομέα της καριέρας σου γιατί πιθανό να έχεις απώλειες οικονομικές. Κάνε μια αναθεώρηση στους στόχους σου για να είναι πιο προσιτοί. Απέφυγε μια νέα σχέση ή συνεργασία τώρα όσο καλή κι αν φαίνεται, γιατί δεν θα αποφέρει αυτά που επιθυμείς. Κάνε όλη τη μέρα πράγματα για σένα, που έχεις πραγματικά ανάγκη.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Ξεκαθάρισε όλες τις «ανοιχτές πληγές» με το παρελθόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις τη ζωή σου πιο ελεύθερα. Δεν νιώθεις τώρα και τόσο μεγάλη ευχαρίστηση από την ερωτική σου ζωή, και πολύ πιθανό να αναζητήσεις αλλού αγκαλιές, ίσως μέσα σε μια παράνομη ή αδιέξοδη σχέση. Σκέψου μήπως είναι καλύτερα να αποχωρίσεις αυτό το διάστημα από σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν πια.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Άφθονο φλερτ και αυξημένες κατακτήσεις θα έχεις τώρα και θα το χαρείς ιδιαίτερα. Μπορεί να αποφύγεις τις σύντομες ερωτικές περιπέτειες, αλλά θα απολαύσεις το θαυμασμό και το παιχνίδι που θα φέρει η σημερινή ημέρα. Δοκίμασε να βρεις αυτό που ψάχνεις, κι αν το βρεις τελικά, μην το αφήσεις να χαθεί για κανέναν και τίποτα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό φρόντισε να την εκμεταλλευτείς σωστά και να διεκδικήσεις όμορφα όλα όσα χρειάζεσαι, για να μπορέσεις και να τα αποκτήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment