PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 25/7


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Κριός (21/3-20/4)

Η διάθεσή σου τώρα είναι να σταθεροποιήσεις αισθηματικές σχέσεις που έχουν ξεκινήσει πρόσφατα και όχι να τις διαλύσεις. Κεραυνοβόλοι έρωτες και πολύ – μα πολύ – ερωτικό παιχνίδι θα ανανεώσουν την ερωτική σου ζωή, παρόλο που κάποια πισωγυρίσματα θα τα θεωρήσεις αναγκαία. Θα έχεις τώρα μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσεις πολύ περισσότερα χρήματα. Μην τη χάσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Παρόλο που το πείσμα συχνά σε βοηθάει να μη γυρνάς στα παλιά, κάποια πράγματα θα σε βάλουν τώρα και πάλι σε πειρασμό με μια παλιά σχέση. Ίσως να φταίει βέβαια και κάποιο συγκεκριμένο άτομο που θα το παλέψει ώστε να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία, και εσύ θα κρίνεις αν την αξίζει ή όχι. Προσπάθησε μόνο να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Στον οικονομικό τομέα κάποιες παλαιότερες οφειλές σου πιθανό να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια και να σε αναστατώσουν από το πουθενά. Μην ανησυχείς, γιατί αντίστοιχα και τα έσοδά σου θα είναι αυξημένα και θα τα πάς μια χαρά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αν πρόκειται να δώσεις ακόμη μια ευκαιρία σε μια μακροχρόνια σχέση θα πρέπει να μην πάρεις πολύ ελαφρά αυτήν σου την απόφαση, αλλά να σκεφτείς πολύ πριν πράξεις. Όλα αυτά με προσεχτικά και αργά βήματα για να μην το μετανιώσεις. Μην ξανοίγεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις σε θέματα οικονομικά, σε μια προσπάθεια για να βρεις τις χαμένες συναισθηματικές ισορροπίες, μέσα από συνεχή έξοδα και ψώνια.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Δεν μπορείς πλέον να κρύψεις την αλήθεια για τη σχέση σου, παρόλο που μπορεί να έχεις βολευτεί σε μια κατάσταση και να μένεις σε αυτή από συνήθεια. Κάποια γεγονότα έρχονται να σπάσουν τα ψεύτικα δεσμά που σε κρατάνε, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να αναπνεύσεις ελεύθερα. Οι συναισθηματικές εκρήξεις δεν θα βοηθήσουν να πάρεις αυτό που θέλεις, γι’ αυτό, περιόρισέ τις.

Λέων (23/7-23/8)

Μην αφήσεις οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν αρνητικά στις αισθηματικές σου σχέσεις, γιατί θα τα κάνεις μπάχαλο. Φρόντισε περισσότερο το σύντροφό σου και προσπάθησε να βρίσκεστε πιο συχνά οι δυο σας, δίχως πολύ κόσμο παρέα. Κάνε υπομονή και θα περάσουν τα δύσκολα. Η οικογένειά σου σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, γι’ αυτό φρόντισε να βρίσκεσαι κοντά της.Μην αφήσεις οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν αρνητικά στις αισθηματικές σου σχέσεις, γιατί θα τα κάνεις μπάχαλο. Φρόντισε περισσότερο το σύντροφό σου και προσπάθησε να βρίσκεστε πιο συχνά οι δυο σας, δίχως πολύ κόσμο παρέα. Κάνε υπομονή και θα περάσουν τα δύσκολα. Η οικογένειά σου σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, γι’ αυτό φρόντισε να βρίσκεσαι κοντά της.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δυσχεραίνει η επικοινωνία με το αγαπημένο σου πρόσωπο, και η σημερινή μέρα, πιθανό να σε κάνει να λες πράγματα που δεν θέλεις πραγματικά. Δώσε μια καινούργια ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει, τουλάχιστον για να το γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Η καριέρα σου βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς έχεις πολλά καινούργια σχέδια και δεν ξέρεις ποιο να βάλεις πρώτο απ’ όλα σε εφαρμογή. Πάρε τη γνώμη των κατάλληλων προσώπων πριν σχεδιάσεις οτιδήποτε.

Ζυγός (23/9-22/10)

Έχεις που έχεις μια έμφυτη διάθεση για συμβιβασμό, έρχεται και η σημερινή ημέρα που θέλει να στην αυξήσει πολύ περισσότερο και να σε αναγκάσει να κάνεις πίσω. Εξήγησε με ήρεμο τρόπο στον αγαπημένο σου πως έχετε όλο τον καιρό μπροστά σας για να προχωρήσετε ένα βήμα ακόμα παρακάτω τη σχέση σας. Πρόσεξε τις κινήσεις σου σε θέματα οικονομικά και ακίνητης περιουσίας, για να μη χάσεις κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Καλύτερα να ψάξεις βαθιά μέσα σου για να δεις τα λάθη που έχεις κάνει εσύ στα αισθηματικά σου, αντί να κατηγορείς τους άλλους. Δεν είναι τώρα η εποχή για να κάνεις μια νέα συνεργασία όσο αφορά θέματα επαγγελματικά, γιατί θα αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια παρακάτω. Με επιμονή και υπομονή, θάρρος και τόλμη, μπορείς να μετατρέψεις όλα τα μειονεκτήματα που υπάρχουν τώρα, σε πλεονεκτήματα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Ο πειρασμός να υποπέσεις στο σφάλμα και να ξαναγυρίσεις σε μια παλαιότερη σχέση θα είναι μεγάλος τώρα και μπορεί να μπεις πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά σε πειρασμό. Είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για να κάνεις μια νέα προσπάθεια να μειώσεις κάπως τα έξοδά σου και να βάλεις ένα φρένο στις νέες αγορές. Μην αφήσεις κάποια άτομα να περάσουν ένα συναισθηματικό εκβιασμό και σε εμπλέξουν και πάλι με κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψεις τί είναι αυτό που ευθύνεται για την έλξη που αισθάνεσαι για ένα άτομο που έχεις γνωρίσει μόλις πρόσφατα, πιθανό να εμπλακείς σε μια σχέση που να είναι ιδιαίτερα πρόωρη. Η αλλαγή κάποιων στόχων σε θέματα καριέρας δεν θα πρέπει να γίνει βεβιασμένα, μόνο και μόνο, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που προκύπτουν και φαίνονται αξεπέραστα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σπασμωδικές και παρορμητικές κινήσεις, πιθανό και να σε βοηθήσουν να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Μην περιμένεις να χάσεις πρώτα κάτι, για να μπορέσεις να το εκτιμήσεις. Στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και γενικότερα στις βόλτες σου θα χαλάς όλα σου τα χρήματα τώρα, καθώς και σε κάθε είδος διασκέδαση. Μπορεί να θέλεις να περνάς καλά μαζί με τα άτομα που επιλέγεις, αλλά… πρόσεχε και λιγάκι την τσέπη σου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσπάθησε να διεκδικήσεις σε χαμηλούς τόνους και με τη συνήθη μαεστρία σου περισσότερο χρόνο με τον ερωτικό σου παρτενέρ, αλλά πρόσεχε για να μην καταφύγεις σε περιττές γκρίνιες που μπορούν να χαλάσουν το όλο θετικό κλίμα. Η διάθεσή σου για συμβιβασμό δεν είναι και τόσο ανεπτυγμένη σε θέματα που αφορούν την καριέρα, κι αυτό δεν είναι και τόσο θετικό για σένα τώρα, γιατί θα χρειαστεί να σηκώσεις δίχως βοήθεια ένα μεγάλο βάρος. Θα πρέπει να έχεις προετοιμαστεί καλά για τις αλήθειες που έρχονται όπου να’ ναι, γιατί θα είναι καταλυτικές για τη ζωή σου, αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment