PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 25/12


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 20 ημερών. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 20 ημερών. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Κριός (21/3-20/4)

Μην απαντάτε σε αρνητικά σχόλια. Κοιτάτε τη δουλειά σας, αποφύγετε συμφωνίες, περιορίστε τις αγορές σας και μη διστάζετε να συμβουλευτείτε ειδικούς για τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας σήμερα. Η θετική σας στάση θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ένα μπέρδεμα θα επικρατήσει στα επαγγελματικά θέματα ή σε νομικές εκκρεμότητες, υπογραφές και θέματα προς διεκπεραίωση, θα υποστούν καθυστερήσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τέλεια βραδιά απόψε να απολαύσετε διασκέδαση με φίλους. Προγραμματίστε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

Λέων (23/7-23/8)

Όσοι διατηρείτε διπλή σχέση, καλύτερα ας αποφασίσετε. Οι αδέσμευτοι ίσως να δεχτείτε μια δελεαστική πρόταση που θα καταλήξει σε αρραβώνα ή γάμο μελλοντικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Έχετε αποκαλύψει πολλά από τα προσωπικά σας, στους συγγενείς σας, με αποτέλεσμα να σας πουν λόγια που μπορεί να σας πικράνουν σήμερα. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, να κάνετε υπομονή και να οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας, για να αποτρέψετε τυχόν λάθη που θα σας κοστίσουν ακριβά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα άστρα προβλέπουν για τις ημέρες των Χριστουγέννων ότι θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στις επιθυμίες και στα θέλω σας..

Τοξότης (23/11-21/12)

Προσέξτε τον ανταγωνισμό και μη σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας. Μην οξύνετε τις καταστάσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αν είναι εργάσιμη για εσάς αυτή η μέρα προσέξτε να αποφύγετε λάθη στον χώρο της εργασίας. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει ξανά.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Τα άστρα προειδοποιούν να ελέγξετε την τάση που έχετε για κτητικότητα σήμερα, γιατί θα οδηγηθείτε σε συγκρούσεις και εντάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ανεπανόρθωτες συνέπιες. Χαλαρώστε και απολαύστε μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σας και αφήστε τα προβλήματα για αύριο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το άγχος και η καταπίεση προκαλεί γκρίνιες και υστερίες. Η ένταση σας αποπροσανατολίζει. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες και τα ατυχήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment