PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 25/1


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 22 ημερών

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 22 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Γίνετε αντικειμενικοί και αναλάβετε τις οικογενειακές σας ευθύνες. Ξεκαθαρίστε παλιές υποθέσεις και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Η μέρα κρύβει ξαφνικές αλλαγές που θα προκύψουν απρόοπτα γεγονότα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες και μην ανοίγεστε οικονομικά. Όλα φαίνονται αδύνατα και δύσκολα σήμερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η κούραση και η διάθεση σας είναι αρκετά πεσμένη σήμερα. Οι αλλαγές που συνέβησαν τελευταία σας έχουν αγχώσει υπερβολικά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Καινούργιες γνωριμίες θα βελτιώσουν τα επαγγελματικά σας μελλοντικά. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, κίνδυνος μικροατυχημάτων θα σας χαλάσει τη διάθεση.

Λέων (23/7-23/8)

Η ένταση σας αποπροσανατολίζει. Το άγχος και η καταπίεση προκαλεί γκρίνιες και υστερίες. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες και τα ατυχήματα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Οι κατάλληλες επαφές στον επαγγελματικό τομέα θα φέρουν θετικά αποτελέσματα μελλοντικά. Μην κάνετε εγωιστικές κινήσεις. Πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον θα τονώσουν το ηθικό σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ο τσακωμός μπορεί να διαλύσει τη σχέση σας. Τα άστρα σήμερα θα σας κάνουν νευρικούς και θα σας γεμίσουν με ένταση. Μην ξεσπάτε με ένταση και παραλογισμό στο ταίρι σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Απολαύστε το πάθος με το σύντροφο σας χωρίς αναστολές και ενοχές. Κοινωνικές υποχρεώσεις, φίλοι και άνθρωποι από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

Τοξότης (23/11-21/12)

Πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να δώσετε αγάπη στο ταίρι σας. Σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα θα σας επιφέρουν οικονομικά κέρδη και αλλαγές προς όφελος σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ευκαιρίες και νέες συνεργασίες θα σας απογειώσουν. Τα άστρα ευνοούν καινούργια ξεκινήματα και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας κάνοντας σωστές κινήσεις. Αν λειτουργήσετε με ψυχραιμία έχετε κερδίσει το παιχνίδι τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Ο έρωτας θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment