PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές προβλέψεις 24/7


Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 24 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 24 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Περάστε ευχάριστα την σημερινή ημέρα και μην σας απασχολεί το αύριο και οι δουλειές. Για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες που τους δίνονται για τα αισθηματικά τους, είναι αρκετές! Το περιβάλλον, εντυπωσιάζετε απ’ την παρουσία σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σας. Φροντίστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που επικρατούν. Οι θετικές επιδράσεις των πλανητών σας βοηθούν να αποβάλλετε τις απαισιόδοξες ιδέες σας και να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ο σύντροφος θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία ενισχύοντάς σας αισθηματικά και οικονομικά. Η στάση του αποδεικνύει πως βρίσκεται δίπλα σας. Σημαντική θα είναι οι βοήθεια κάποιων φίλων στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε τελευταία.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η ανάγκη σας να ερωτευθείτε σας κάνει να υποκύψετε σε κάποια φλερταρίσματα. Η αυτοέκφρασή σας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε διαθέσεις και συναισθήματα. Αποφύγετε κάθε ανοιχτή αντιπαράθεση με άλλους και φροντίστε να ξεκουραστείτε.

Λέων (23/7-23/8)

Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας με το σύντροφο και να κατανοήστε τα προβλήματά του. Προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι σε φιλικά πρόσωπα καθώς η παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν στην διάλυση μιας μακροχρόνιας φιλίας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η καλή σας διάθεση και το φιλικό σας πνεύμα, αντανακλά σήμερα και στη σχέση σας. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να πλησιάσετε ο ένα τον άλλο. Τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα θα σας δώσουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι σχέσεις με τον ισχυρό της οικογένειας δεν θα βρίσκονται σήμερα στην καλύτερη φάση. Ίσως γιατί οι επιλογές σας συγκρούονται με τη νοοτροπία του. Η αισθηματική σας ζωή γίνεται ενδιαφέρουσα. Δείξτε με την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό που σας ενδιαφέρει και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ίσως το ξενύχτι και οι διασκεδάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις δυνάμεις καθώς θα αισθανθείτε σήμερα κουρασμένοι. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιες αισθηματικές δοκιμασίες καθώς θα είναι εύκολο να γίνετε θύματα των επιθυμιών ακατάλληλων για τη ζωή σας ατόμων.

Τοξότης (23/11-21/12)

Είναι πολύ πιθανό η στάση σας να προκαλέσει την αντίδραση του κοινωνικού σας περίγυρου. Η νοητική σας κατάσταση μπορεί να επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή. Όσοι διατηρούν κρυφές σχέσεις… πιθανολογούνται αποκαλύψεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο/η σας. Εξωτερικεύστε του τα συναισθήματά σας και αφήστε τους εγωισμούς. Είστε άτομα με σταθερές αποφάσεις αλλά η εποχή προστάζει εναλλακτικές λύσεις για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αρκετές ευαισθησίες θα έχετε σήμερα αλλά προσέξτε να μην τις εκμεταλλευτούν κάποιοι ρίχνοντάς σας στο φιλότιμο. Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Καθώς φαίνεται σήμερα θα προβληματιστείτε για τα οικονομικά σας και θα σας κυριεύσουν απαισιόδοξες σκέψεις. Το άγχος σας για τα οικονομικά και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σας απομακρύνει από το σύντροφο και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment