PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 24/5


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Τελευταίο τέταρτο στους Ιχθείς.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Τελευταίο τέταρτο στους Ιχθείς.

Κριός (21/3-20/4)

Φιλοσοφήστε για τη ζωή και προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις γνώσης που αποκομίσατε από το παρελθόν. Η έκφραση του συναισθημάτων σας, ο τρόπος σας, η δυναμική σας παρουσία αποπνέει σήμερα έναν ακαταμάχητο ερωτισμό.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της μέρας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις ιδέες σας και να βρείτε συμπαράσταση απ΄ το περιβάλλον σας. Μία καλή ημέρα για να συναντήσετε συγγενείς και αδελφούς.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα οι περισσότεροι αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας. Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη σκέψη και εάν συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι ανάγκη να μεταδώσετε τις απαισιοδοξίες σας και στους άλλους.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρες προβλέπεται να είναι έντονος ο ρυθμός της εργασίας σας καθώς θα θέλετε να τα προλάβετε όλα μόνοι σας. Αν έχετε δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονη. Το σημαντικότερο είναι η αφύπνιση των συναισθημάτων σας.

Λέων (23/7-23/8)

Πιθανόν τώρα να θέλετε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο στην εργασία σας και να εκλεπτύνετε τις εργασιακές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να βρείτε την ηρεμία σας και αναζητήστε ένα μέρος που θα περάσετε ευχάριστα τη βραδιά σας με το σύντροφό σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ψάξετε σε βάθος τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα φανταζόσαστε. Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες σας για να μην έχει πρόβλημα ο δεσμός σας. Όλα ξεκινούν από εσάς και καταλήγουν στη σχέση σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα οι επαγγελματικές σας προσπάθειες υποστηρίζονται από τους συναδέλφους σας. Η γοητεία σας θα τραβήξει την προσοχή του περιβάλλοντος και εσείς με μεγάλη ευκολία θα κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η μέρα με τις πλανητικές τις όψεις σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς μαγεύοντας τόσο το σύντροφό σας όσο και κάποια πρόσωπα απ’ την εργασία σας. Η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η μέρα θα είναι ευχάριστη για τους περισσότερους από εσάς αλλά το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σας καταβάλλουν δυσάρεστες σκέψεις. Άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και φίλοι θα σας προσεγγίσουν σήμερα για να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας μαζί τους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Εμφανίζεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Η υποτονική σας διάθεση, ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας. Η σημερινή μέρα σας δίνει θάρρος και αντοχή και άλλα στοιχεία απαραίτητα για να διακριθείτε. Μην υποτιμάτε τους αντιπάλους σας…

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η ανάγκη της συντροφικότητας θα είναι έντονη κάνοντάς αρκετούς Υδροχόους να σκεφτούν σοβαρά για θέματα συμβίωσης και άλλους θέματα γάμου. Η μέρα αυτή θεωρείτε κατάλληλη για να «κλείσετε» εμπορικές συμφωνίες να παρακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια και τέλος για να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κάποιες στιγμές της σημερινής ημέρας ίσως να έχετε άσχημη διάθεση. Κάντε μία αναδρομή στο παρελθόν και δείτε πως είχατε κινηθεί σε αντίστοιχα προβλήματα. Σήμερα τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας και τα πάθη σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment