PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 2/4


Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 28 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 28 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τα άστρα ευνοούν αγορές και εξόρμηση στην αγορά σήμερα. Έχετε μια δυναμική δημιουργικότητα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή. Ερωτικά προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν από την εργασία σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Οι καταστάσεις στον γάμο σας, σας φέρνουν μελαγχολία. Τα θέματα είναι γνωστά από καιρό, όμως εσείς αρνιόσασταν να τα αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αν και πολλά πράγματα ακόμη σας στεναχωρούν θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας σήμερα. Με λίγη προσοχή μπορείτε να κερδίσετε πολλά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πλανητικό σύστημα σας δημιουργεί ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά απατηλή με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

Λέων (23/7-23/8)

Μια φιλική συζήτηση , μια καινούργια γνωριμία θα κάνει τη μέρα γόνιμη και πολύ ενδιαφέρουσα. Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα σήμερα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η ένταση που επικρατεί στα συναισθήματα σας είναι από τις λίγες που γνωρίσατε στη ζωή σας. Φερθείτε με ρεαλισμό και μην οξύνετε τις καταστάσεις με εντάσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι αμφίβολη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα άστρα θα φέρουν εύνοια και αισιοδοξία τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα σε οικογενειακές αντιπαραθέσεις, συναισθηματικές προστριβές και επαγγελματικές διευθετήσεις, βάζοντας οριστικά τα πράγματα στη θέση τους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Εκμεταλλευτείτε την μέρα σήμερα και μέχρι τις 10 του μήνα, ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε τυχόν δυσκολίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οι πλανήτες σήμερα θα σας δημιουργήσουν ξαφνικά έξοδα και απώλειες στον επαγγελματικό τομέα. Μέρα γεμάτη από εκπλήξεις η σημερινή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τα προβλήματα είναι ανεξάντλητα. Αφήστε και κάτι για την άλλη μέρα. Προτιμήστε για το βράδυ μια παρέα καλών φίλων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment