PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 23/8


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Δεν θα μπορείς εύκολα να πάρεις τώρα μια τελική απόφαση στην αισθηματική σου ζωή. Καλύτερα να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε πολλά επίπεδα πριν κατασταλάξεις οπουδήποτε. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορούν να φέρουν ακόμα περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Φαίνεται πως οι πλανήτες τώρα έχουν βαλθεί να σου βρουν το ιδανικό ταίρι, ή να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ποιος βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου. Το διάστημα αυτό είναι ότι πρέπει για να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνισή σου, να αλλάξεις χτένισμα ή να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να ομορφύνεις περισσότερο από ποτέ.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Είναι η καλύτερη μέρα για να ξανασκεφτείς τα πράγματα από τη αρχή με μια παλιά σου σχέση και να δώσεις μία ακόμη ευκαιρία μήπως και φτιάξει κάπως, εφόσον σε ενδιαφέρει ακόμα και δεν σου έχει περάσει. Αν δεις πως δεν σε παίρνει φρόντισε να αποχωρήσεις όσο είναι νωρίς. Μην κάνεις παρορμητικές ή ριψοκίνδυνες κινήσεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου, δίχως προηγουμένως να σκεφτείς πολύ καλά, γιατί θα πολύ σύντομα θα τις μετανιώσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τώρα θα έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στην ερωτική σου ζωή και θα αναλάβεις μια σειρά από πρωτοβουλίες, που μπορεί να εκπλήξουν ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Έχεις βαρεθεί να ζεις μέσα στη ρουτίνα και να κάνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Τόλμησε να διεκδικήσεις όλα αυτά που τόσο καιρό λαχταράς, αλλά δεν είχες το κουράγιο να το κάνεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, για να μη στεναχωρήσεις τους άλλους.

Λέων (23/7-23/8)

Πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και μπερδέματα θα έχουν οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σου τώρα. Μην τους πας κόντρα προσπαθώντας να τα ξεμπερδέψεις, γιατί όχι μόνο δεν θα καταφέρεις και πολλά, αλλά μπορεί να κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Σκέψου καλύτερα τα λάθη που έχουν γίνει και προσπάθησε να επανορθώσεις, αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς και το πείσμα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Υπάρχουν τόσα πολλά «πρέπει» στη ζωή σου που μάλλον έχεις ξεχάσει τα «θέλω» σου. Έχεις βάλει τη δουλειά και τις υποχρεώσεις πάνω απ’ όλα, και έχεις αφήσει την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Σήμερα μπορεί να υπάρξει πολύ φλερτ και αρκετές προτάσεις, αλλά είναι πιθανό οι δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, να μη σε αφήσουν να τολμήσεις κάτι καινούργιο. Απλά, δοκίμασε. Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στα πολλά «πρέπει» που έχεις βάλει, και τα πραγματικά σου «θέλω».

Ζυγός (23/9-22/10)

Εξήγησε τη θέση σου στο σύντροφό σου, για να μην τον χάσεις τελείως. Η σημερινή ημέρα, δεν είναι η κατάλληλη για να κάνεις μια νέα έναρξη σε θέματα καριέρας, όσο θετικά κι αν σου παρουσιάζουν τα πράγματα. Δεν θα πρέπει να παρασυρθείς, γιατί θα μπλέξεις. Μη γυρίζεις σε παλαιότερες καταστάσεις μόνο και μόνο από ανασφάλεια.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Καθυστερήσεις και αναβολές βάζουν εμπόδια στα σχέδιά σου, και παρόλο που υπάρχει καλή διάθεση από μεριάς σου, μάλλον θα σε εκνευρίσουν κάποια στιγμή. Θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια άτομα, ίσως και να μάθεις αλήθειες που δεν γνώριζες. Ζήλιες, πάθη και ακραίοι έρωτες, που όμως θα κρατήσουν λίγο, δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς τώρα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η σημερινή ημέρα δημιουργεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή, και γενικότερα σε όλες σου τις σχέσεις, ακόμα κι αν προσπαθήσεις όσο γίνεται να το αποφύγεις. Φρόντισε να ζήσεις έντονα τον έρωτά σου και να απολαύσεις αυτά που έχει να σου δώσει ένα πρόσωπο που φαίνεται πως αξίζει πολλά. Μην αφήσεις κανένα να μπει ανάμεσά σας και να χαλάσει ότι πιο όμορφο έχεις δημιουργήσει.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προχώρα αργά, αλλά σταθερά, αφήνοντας τους πολλούς ενδοιασμούς έξω από την αισθηματική σου ζωή. Διώξε μακριά την απαισιοδοξία, που μπορεί να σου προκαλέσει δυσάρεστη διάθεση και να σε εμποδίσει να δημιουργήσεις οτιδήποτε ή να περάσεις καλά. Δίχως πρόγραμμα και ασφάλεια δεν μπορείς να λειτουργήσεις και μπορείς να τα έχεις και τα δυο τώρα δίχως να προσπαθήσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οι κατακτήσεις σου ανεβαίνουν κατακόρυφα τώρα, όμως εσύ δεν πτοείσαι και αναζητάς μια παλαιότερη σχέση που θέλεις τόσο πολύ να επανασυνδεθείς, αν και αυτό είναι μάλλον αδύνατον. Ξεκόλλα από το παρελθόν, όσο είναι ακόμα καιρός, αν θέλεις να δεις μιαν άσπρη μέρα στα αισθηματικά σου. Μια νέα ερωτική σχέση δεν μπορεί να είναι τίποτα περισσότερο τώρα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, βάζοντας στην άκρη τις όποιες ασήμαντες διαφωνίες υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο. Μην αφήσεις τα οικογενειακά προβλήματα να εμπλακούν στη δουλειά σου, γιατί τότε είναι που θα χάσεις τον έλεγχο της κατάστασης. Αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο θα γίνουν, είτε το θέλεις, είτε όχι, γι’ αυτό, μην αντιστέκεσαι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment