PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές προβλέψεις 23/7


Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 23 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 23 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και φίλοι θα σας προσεγγίσουν σήμερα για να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας μαζί τους. Οι περισσότεροι Κριοί φέρονται με τρόπο επιθετικό προς το σύντροφό τους. Εάν συνεχιστεί η στάση αυτή, τα πάντα μπορεί να αλλάξουν προς το χειρότερο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις φαίνεται πως θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής σας ημέρας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο και μην ζητάτε υποχωρήσεις από εραστές, ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί τους.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας θα εξαρτηθούν άμεσα απ’ τα συναισθήματα του περιβάλλοντός σας. Από τις πρώτες κιόλας ώρες θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις, αρκεί να πλησιάσετε το σύντροφό σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πώς θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, είναι προσωπικό θέμα και κανείς δεν μπορεί να το κρίνει. Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε το βάθος και το μέγεθος των συναισθημάτων σας.

Λέων (23/7-23/8)

Ας είστε σήμερα προσεχτικοί στις σχέσεις σας με τους συγγενείς και τα αδέλφια σας. Με ευκολία θα διαπιστώσετε πως ασκείτε στους άλλους μία έντονη και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Προσεγγίστε το σύντροφο και βρείτε από κοινού λύσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα για τον ευχαριστήσετε. Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για κάθε είδους οικογενειακή και συναισθηματική υπόθεση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η διάθεσή σας για γλέντι και διασκέδαση θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα που θα προσεγγίσετε ευκολότερα τον ερωτικό σας σύντροφο με την παρουσία σας. Αποφύγετε να πιστέψετε πως είστε τόσο πολύ σημαντικοί για τους άλλους και μην είστε εγωιστές.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει τον περίγυρο σας. Χρήματα θα ξοδέψετε για κάποιες συναισθηματικές σας ανάγκες που θέλετε να καλύψετε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις. Πολλοί από εσάς θα θελήσουν να δημιουργήσουν κάτι αισθητικά όμορφο στην εργασία τους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες θα εκδηλώσουν οι περισσότεροι Αιγόκεροι σήμερα. Η μέρα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε. Ελεύθερες σχέσεις με αμφίβολα αποτελέσματα, ή μία μακροχρόνια δέσμευση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οι φίλοι σας θα αποτελέσουν πηγή ανανέωσης για εσάς και θα αναζητάτε την παρέα τους. Τα προβλήματα που προβάλλονται στη σχέση σας, απαιτούν προσπάθειες και από τους δύο για να βρεθεί μια λύση και όχι να βλέπετε τη σχέση ανταγωνιστικά.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσπαθήστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και ιδιαίτερα για κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε για να μην μετανιώσετε αργότερα. Τα αισθήματα του αγαπημένου/η σας μπορεί να αποτελούν ένα μυστήριο το οποίο νιώθετε πως πρέπει να ξεκαθαρίσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment