PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 23/5


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 21 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ. Σελήνη 21 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Το πρωί θα ταλαιπωρηθείτε από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και γι’ αυτό εάν θέλετε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, φροντίστε να φύγετε από το σπίτι σας έγκαιρα. Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ερωτικές στιγμές! Οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

Ταύρος (21/4-20/5)

Πιθανόν να έχετε σήμερα μία νευρικότητα η οποία θα επηρεάσει έως ένα σημείο και τη ζωτικότητά σας. Οι όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη φαίνεται να μην ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας στο σπίτι.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μια συναισθηματική αντίθεση με τους άλλους ίσως σας χαλάσει τη διάθεση. Η υποψία σας κάνει ν’ αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. Κάποιες αδικαιολόγητες φοβίες ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα για την εργασία σας ή ακόμα και για την υγεία σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Βρισκόσαστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και ανασκόπησης που θα σας ωθεί να διορθώσετε συμπεριφορά και λάθη. Για σας η μέρα είναι αρκετά καλή. Είναι καλή γιατί ο σύντροφος με πολλούς τρόπους ανοίγεται μπροστά σας. Δείτε τα συναισθήματά σας να απογειώνονται!

Λέων (23/7-23/8)

Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρει η ζωή και απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας βασανίζει και ανήκει στο παρελθόν. Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Προσοχή στους φίλους. Σύντομα θα κατανοήσετε πως κάποιοι δεν άξιζαν την προσοχή σας. Ο σύντροφος σας αποδεικνύει με κάθε τρόπο τη στοργή του. Μην είστε ανασφαλείς στη σχέση σας. Δείτε τα πράγματα απ’ τη θετική τους όψη.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα θα σας είναι κάπως δύσκολο να εργαστείτε όπως θα θέλατε καθώς θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Άλλοι πολύ και άλλοι λίγο θα εξωτερικεύσετε προς το σύντροφο σας ακραία και βαθιά συναισθήματα. Το βράδυ ψυχαγωγηθείτε με το σύντροφό σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Παρουσιάζεστε προς το σύντροφο εσωστρεφείς θέλοντας να προστατεύσετε το συναισθηματικό σας κόσμο από βαθιές πληγές. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για επαγγελματικές συζητήσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σήμερα έμφαση θα δώσετε στα αισθηματικά σας. Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και αισθηματικές συναντήσεις θεωρούνται δεδομένες. Οι μακροχρόνιες επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα καθώς ένας συνάδελφος ή συνεργάτης σας δίνει μια ώθηση προς τα πάνω.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προσπαθήστε να συμπαρασταθείτε στις ανασφάλειες του συζύγου σας. Μικροδωράκια και διασκέδαση θα συμβάλλουν στην ανανέωση του δεσμού. Δεν θα πρέπει να είστε βιαστικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ιδιαίτερα στο σχεδιασμό της πορείας σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με προϊστάμενους ή ακόμη και με τους συνεργάτες για ασήμαντα θέματα και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας έχουν αναθέσει. Υπέροχη ημέρα θα είναι η σημερινή, όσον αφορά τα αισθηματικά. Εκδηλώστε το πάθος σας και αφεθείτε το βράδυ στις στιγμές.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Κρατήστε σταθερή τη θέση σας και μην προβληματίζετε το ταίρι σας. Εάν σας προτείνουν οι φίλοι σας οποιασδήποτε μορφή συνεργασίας μην βιαστείτε να απαντήσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment